Seuraa 

Eli meillä tyttö siis 1v 3kk ja kohta kaksi viikkoa ollut masu ruikulilla, ei varsinaista ripulia mutta useita kertoja päivässä tulee löysä kakka. Normaalisti kakkasi kerran päivässä. Banaania ja mustikkaa ollaan kokeiltu, apteekin Rela-tippoja olen antanut nyt pari päivää. Maitotuotteet jätin jo pois, voiko johtua viljatuotteista, siis lähinnä leivästä (puuroa ei syö)? Vanhemmat ja vanhempien sisarukset kaikki on perusterveitä.Mitään suuria muutoksia elämässä ei ole tapahtunut joten stressivatsastakaan ei varmaan ole kyse. Muksu on muuten ihan reipas eikä esim. kuumeile. Mitä vielä voisin yrittää vai mennäänkö jo pian lääkäriin?

Kommentit (7)

Eli meillä poika tällä hetkellä 1,8v, ja vatsa on ollut löysällä noi 3kk. Satunnaisesti saattaa kakka olla kovaa, mutta useimmiten löysänlaista. Lastenlääkäri sanoi meille että taaperoille saattaa tulla joskus sellainen vaihe, ei kuulemma kannata huolestua ja kuuluu ikään. Sanoi vielä että kannattaa koittaa lisätä ruokaan vähän rasvaa. Ja olen tutuilta taaperoiden äideiltä kuullut samaa. Katsotaan miten tilanne etenee :)

kai se tietty vois johtua kuolastakin. Kulmahampaita on neljä ja nyt en ole huomannut just että olis lisää tulossa mutta mistäs sen tietää. Mielessä kävi jo että voisko syy olla ksylitolitableteissa jotia lapsi saa ruuan jälkeen, niillä kai voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Mutta ei hän niitä mitenkään liikaa syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei heti tartte epäillä mitää keliakiaa. Lapsi on vaan ollu niin superterve koko pienen ikänsä että heti epäilee jotain isoa juttua jos vähän on poikkeavaa. Kiitos neuvoista, jatkan Rela-tippoja ja yritän lisäillä sitä rasvaa.


ja meillä ollut myös samanlaista vaivaa, kun pojalle alkanut tulemaan poskihampaita.Päivän aikana voi tulla jopa 3 x löysät kakat. Meillä yl. alkaa vatsa oireilemaan noin viikkoa ennen kuin hammas puhkeaa.En tiedä mistä johtuu, mutta voisikohan olla teilläkin hampaista johtuvaa?Mutta tietysti kannattaa käyttää lääkärissä jos vatsa vaiva jatkuu!

et hellekin voi tehä lapsen mahan löysäksi ku valittelin meijän 2vuotiaan löysää kakkaa (epäilin et ois mummolassa syöny jotain sopimatonta...). meni ohi sit noin viikossa parissa eikä lapsi mahaansa valittanu.


Kakka ei ollut ripulia mutta löysää ja haisevaa. Kävimme lääkärillä jonka mukaan kyseessä oli ehkä (ulkomailta tuotu) virus. Pojalta otettiin verenkuva jonka mukaan kaikki ok. Kuulemma vaiva voi tosiaan johtua tulevista hampaista sekä siitä, että taaperot pistävät suuhunsa kaikenlaista...Lääkäri myös sanoi, että Relatippoja voi huoletta ottaa vaikka kaksinkertaisen määrän.Jos jatkuu pitkään, niin kannattaa käydä varmuuden vuoksi lääkärissä varmistamassa ettei kyse ole esim. allergiasta.Kiiamaria, lapset 05 ja 07* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat