Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Muuta, kun Naantalin Muumimailma jonne olemme siis lähdössä ja samalla voitaisiin pyörähtää laajemminkin Turun ympäristö, jos siellä olisi jotain kivaa näkemistä ja tekemistä.:)Onko Turun liepeillä jotain kivoja kohteita lapsille/lapsiperheille? Suositelkaa. Minkälainen paikka on Yyteri?Niin ja osaako joku suositella jotain kivaa hotellia tai muuta vastaavaa majoituspaikkaa saaristosta esim. Nauvosta?

Kommentit (5)

Mielestäni Turussa on yllättävän paljon kaikkea, vaikka onkin aika pieni kaupunki. Huomatkaa vielä koiramäen lasten kapunkikiertoajelu. Se on erittäin pidetty, vaikka en ole itse sillä ollut, joten en voi arvostella. Siinä käydään lapsia kiinnostavissa kohteissa bussilla. Kysyä voi turun matkailutoimistosta.Huomioikaa tori ja joki. Ne ovat Turun keskeisimmät elementit. Turun tuomiokirkko on entinen katolinen kirkko ja sen lattian alle on haudattu kuolleita ja siellä on myös sivulaivoissa sarkofageja muumioineen. Eivät muumiot ole esillä tietenkään. Arkut vaan näkyvät. Tämä ei kiinnosta lapsia, mutta teille aikuisille myös tuomiokirkko on nähtävyys.

Liedon Zoolandia, Turun linna, käsityöläismuseo, Suomen Joutsen vierellään 2 sota-alusta, Biologinen museo, Seikkailupuisto kupittaalla, Kuralan kylämäki, joka on museoitu maatila.Paljon tekemistä on. En tiedä Nauvon majoituksista. Ärsyttävää ruotsinkielistä seutua ja saa varoa puutiaisia. MIehelläni on mökki Nauvossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat