Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis olen 23 vuotias nainen, ei miestä, haluaisin kuitenkin lapsen/ lapset nuorena. Adobtoinissa on ikärajana 25, sama hoidoissa?

Kommentit (12)

Vakituinen hyväpalkkainen työ on, mutta pitäisi rahaa pistää vähän sivuun vauvan hankintojakin varten. Joku sivu miltä löytyisi yksityiskohtaista tietoa? ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Siis olen 23 vuotias nainen, ei miestä, haluaisin kuitenkin lapsen/ lapset nuorena. Adobtoinissa on ikärajana 25, sama hoidoissa?
Joudut todennäköisesti intesiiviseen prosessiin, jossa joudut arvioimaan elämääsi ja tarvetta lapseen. Hoitopaikat voivat evätä yksilökohtaisesti kenenkä tahansa hoidot. He arvioivat, ovatko motiivisi mielekkäitä ja kyvykkyytesi riittävällä tasolla. Aikuisuutesi ja elämän tavoitteesi arvioidaan niin ikää myös.Adoptointi kirjoitetaan näin.

tutkimuksiin kuuluu selvittely ja se on aina henkilökohtaista ja sen pituus riippuu myös aivan yksilöistä.Kallista lystiähän se on, hinnastot löytyvät yksityisten klinikoiden sivuilta, kuten AVA, Väestöliitto, Felicitas jne.

Oletan että olet hetero. Miksi et etsi sopivaa miestä, joka olisi valmis isyyteen? Mielestäni on itsekästä tietentahtoen hankkiutua raskaaksi yksin. Parempi, että lapsella on kaksi huoltajaa. Sen ymmärtää paremmin, kun on jo saanut lapsia, että yksin ei tietentahtoen ole hommaan hyvä ryhtyä. En suosittele.Vauvakuume on huono, itsekäs ja lapsellinen perustelu, varsinkin kun olet noin nuori ja biologisen kellosi ei pitäisi tikittää vielä viimeisiä hedelmällisiä vuosiaan. Jos sinulla on ongelmia suhteessa miessukupuoleen, niin hakeudu ihmeessä terapiaan mieluummin kuin lapsenhankintaan.

Vetäydyn laskeskelemaan kannattaako vielä lähteä asiaa viemään eteenpäin. Olisi aika turhauttavaa tulla hyväksytyksi ja huomata ettei olisikaan varaa hoitoihin. ap

Kun lasta ei kuulunut. Siitä huolimatta, että olimme pariskunta, meidän haastattelu kesti puolitoista vuotta, kunnes todettiin meidän aivan hyviksi vanhemmiksi.Koin ikärasismia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat