Seuraa 

Eli ollaan lintsille lähdössä,ja eilen plussasin eli ihan alussa vielä.Nyt kuitenkin pohdin uskallanko viilettää lasten kanssa laitteissa,vai onko siitä

jotain haittaa?Sain kaksi kuukautta sitten keskenmenon,ja tästä syystä

olenkin vähän heikkohermoinen,aiemmissa raskauksissa tuskin olisin asiaa edes miettinyt:)

Kommentit (4)

Olin perjantaina Lintsillä, vain kävelemässä sillä tiesin että lähes kaikki laitteet on merkitty raskaana olevien kannalta ei-turvallisiksi. Muistaakseni ainoastaan Kummitusjuna, Vekkula, maailmanpyörä (jonka oikeaa nimeä en muista) ja muut tylsät laitteet on sallittu! Joten en viitsinyt ostaa ranneketta kun olisi vaan rahat menneet hukkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei niistä alkuraskudessa ole mitään haittaa, kyllä kävin ihan kaikissa laitteissa missä mieli teki.Ne varotukset on tarkoitettu siihen kun masua jo on. Ei se pieni papu mahassa mihinkään vaurioidu.

Lintsillä on laitteita mitkää sopii raskaana oleville ja sitten on ne laitteet joihin ei pidä mennä!!Siinä lintsin laite esitteessä on ihan selkeesti merkitty ne EI-turvalliset laitteet!Ollaan tänään kans menos lintsille ja varmasti menen niihin vehkeisiin mihin vain raskauden kannalta voin mennä.

Viikkoja tosin vasta 8,joten masu ei ole vielä tiellä ja kyllä se kaveri siellä masussa on ihan varmasti turvassa:)Hanan ja vaavi rv7+6

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat