Vierailija

Omaa rauhaa piisaisi ympärillä, naapureina kuitenkin lapsiperheitä ja pieneen " kyläkouluun" matkaa n. 10 km. Eli tämmöinen tilanne ja mahdollisuus olisi, kun anoppi väistymässä kotitilaltaan... Tällä hetkellä asutaan Helsingissä... omakotitalosta haaveillaan, mutta vähän arveluttaa noi välimatkat. Perheessä tällä hetkellä kaksi alle kouluikäistä lasta.

Kommentit (10)

70 - 80 kilsaa alkaa olla liian pitkä. Koulukuljetuksen järjestelyistä löytyy varmaankin tietoa kunnan kotisivuilta. Kannattaa myö tarkistaa, ettei se kyläkoulu ole lakkautusuhan alla!Kyllä minä muuttaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitäs miettiä myös omia työmatkoja, olisko kaupat siinä matkalla, ettei tartteis aina erikseen lähtee tonne 20km päähän. onko koulukuljetukset järjellisesti hoidettu? miettikää asiaa kaikilta kanteilta, plussat ja miinukset. tuleeko arjesta liian raskasta tms...

Kauppa ei ongelma. Kauppa-asiat voi hoitaa esim. 2 kertaa viikossa työmatkalla.Kulkeminen on kallista ja vie aikaa. 60 km hesan suuntaan on tunti suuntaansa.

Jos on kaksi lasta ja molemmilla eri lajin harkat, soittotuntia tms. kaksi kertaa viikossa, tietää se jo aikamoista suhaamista. Minä en lapsena saanut harrastaa sitä mitä halusin. Harrastin ratsastusta, koska naapuritalossa oli heppoja. Mies olisi halunnut harrastaa joukkuepelejä (aloitti kyllä sitten kun lähti opiskelemaan), mutta koska vanhemmilla ei ollut aikaa kuskata, ei harrastuksiin päässyt.Meilläkin kauppaan oli matkaa paljon joka ei ongelmia aiheuttanut.

Muutimme kuitenkin lähemmäs kun lasten aika oli.

Työmatkat veivät kuitenkin niin ison osan ajasta.

Tuo koulumatka olisi se joka minuakin tuossa mietityttäisi eniten.

Kyllä kauppa täytyy olla vieressä. Minä en ainakaan ole niin järjestelmällinen kaupassakäyjä että muistaisin/osaisin ostaa kaiken tarvittavan kerralla. Om mukavaa kun voi kipaista lähikauppaan sen kummempia miettimättä ja aikaa tuhlaamatta.

Ja lasten koulumatkat?? Ehei.

t. helsinkiläinen

Lapset pääsee kouluun koulukuljetuksella. Ja kaverit kulkee niillä samoilla takseilla, joten kivaahan se vaan on. Harrastuksiin ei kannata kasata kamalasti sellaista, mihin on vietävä joka lapsi eri aikaan jonnekin kauas. Muuten siitä tulee tosiaankin iso riesa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat