Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Niin, meidä naapuriin on muuttanut nuori pari, joka ei lapsista pidä. Iltaisin paukutellaan pattereita ja kaikkea muuta mahdollista, jos vauva huutaa yhtään. Paukuttelu alkaa heti, jos vauva edes kiljaisee. Ja tosissaan paukutellaan jo illalla, eikä vasta kymmenen jälkeen. Myönnän, että viikonloppuna vauva huusi enemmän kuin normalisti, mutta yli 39 asteen kuumessa olo ei varmastikaan ollut hyvä.Vauva on jo hieman isompi ja nukkuu normaalisti yöt hyvin, eikä minusta ole sen äänekäämpi kuin muutkaan vauvat. Kyseinen pari on enemmän baareissa viihtyvää sorttia ja ovat tässä bileitäkin pitäneet (ne eivät häirinneet meitä). Alkaa vaan ärsyttämään se jokailtainen pattereiden hakkaaminen... Suoraan he eivät mitään sano, kunhan mulkoilevat.Pattereita hakkaamallahan se vauva saadaankin hiljaiseksi... ;)

Kommentit (12)

ja kyllä se tuntuu meille olevan, kun se alkaa heti vauvan huutamisen yhteydessä. Äänieristys on tässä talossa hyvä ja me asutaan muutenkin alimmassa kerroksessa (ei seinänaapureita), joten luulisin ettei ylös muutenkaan kuulu niin hyvin kuin alas kuuluisi. Mutta toisilla on pipo kireämmällä kuin toisilla...ap

Erolla että naapurissa asui yksin vanhahko mies. Puhe ei tälle miehellä mennyt perille, ymmärrystä ei lasta kohtaan löytynyt ollenkaan.Kaikki sanoi että, " älä välitä" . Mutta ei siitä voi olla välittämättä. Me muutettiin pois, annettiin periksi. Mutta en ole kyllä katunut muuttoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se patterien paukutushan kuuluu kaikkialle talossa ja häiritsee niitäkin jotka ei asua ihan siinä huutavan vauvan naapurissa. Oletko ihan varma että se paukuttelu on edes teille suunnattu? Ota nyt ainakin asia puheeksi ja kysy häiritseekö lapsen itku naapureita.

Uih, toivottavasti meidän naapurit eivät liikaa häiriinny kunhan vauva saapuu taloon. Tosin täällä on lapsiperheitä valtaosa ja luulis niiden jo tottuneen sellaisiin ääniin.

Oon itse asunut talossa, jossa patterien kautta kuului tauoton vauvanitku ja vanhempien kiroilu myös päivisin (öistä puhumattkaan). Äänen kantavuuteen voi vaikuttaa, vaikka tiedän kyllä omasta kokemuksesta, että jotkut vauvat on tosi itkuherkkiä...

ja samalla kerrot ettei vauva ymmärrä sellaista viestintää ja siitä paukuttelusta ei ole mitään apua. Pahoittele että teiltä kuuluu huutoa mutta lisää että se on aivan normaalia lapsiperhearkea ja kuuluu ikäkauteen.Lisää vielä että sitten kun teillä on lapsia ymmärrätte tämän asian paremmin.Lisää vielä että teiltä kuuluu biletysäänet öiseen aikaan ja siitä voisi jopa ilmoittaa isännöitsijälle.

Kertoisin, että lapsista lähtee ääntä varsinkin jos ovat sairaita, koliikkia ym. Pienen vauvan itkua on naapureidenkin vain siedettävä. Toivottavasti lapsi hiljenee, kun kasvaa. Tapoja toki alatte lapsellekin opettamaan, joten aikuisten ei todellakaan ole hyvä näyttää esimerkkiä esim kolistelemalla pattereita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat