Vierailija

Lapsi on todella vilkas, menee koko ajan 100 lasissa, riehakas. Pikkuveli nukkuu päiväunia 2 tuntia ja isovelikin kiltisti pötköttelee lastenhuoneessa hiljaa sen 2 tuntia, mutta ei nukahda. Onko ihan älyvapaata touhua makuuttaa isoveljeä vai onko hyväksi rauhoittuinen ja lepohetki? Milipiteitä perusteluineen kiito.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lepohetki on mielestäni hyväksi kaikenikäisille, jos siihen on mahdollisuus. Ajan pituus voi tietty vaihdella, kirjoja voi antaa luettavaksi jne. Mulla on 1 ja 5-vuotiaat lapset ja edelleen vanhempikin on levolla ruuan jälkeen (eli nyt). Ei tosin nuku, mutta lueskelee ja pötköttelee ehkä tunteroisen.

Kyllä lepo varmasti tekee hyvää. Meillä ainakin meni ihan hirveäksi taisteluksi esikoisen päiväunet jo 2-vuotiaana, jolloin sitten niistä luovuttiinkin. Ei siis suostunut olemaan sängyssä ja pidin lopulta pakolla siellä. Tuli paha mieli kaikille, eikä lapsi nyt 5-vuotiaanakaan pidä nukkumisesta, vaan toivoo illlalla sänkyyn mennessään, että olisipa jo aamu.Pienempi (kohta 3-v) meillä taas menee mielellään päikkäreille, ihan vapaaehtoisesti sänkyyn ja nukahtaa lähes heti.Eli mielestäni kannattaa makuuttaa (kaksi tuntia tietysti on aika pitkä aika, mutta jos lapsi viihtyy, niin varmaan tarvitsee lepohetkensä), mutta jos menee taisteluksi, niin päivälevosta voinee vähitellen luopua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat