Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajateltiin hurauttaa Ikaliisiin nalleja katsomaan. Onko paikka käynnin väärti? Siisti kylpylä? Entä mikä hotelleista (alueella on sivujen mukaan 4 kpl) on paras?Kaikki kommentit otan kiinnostuneena vastaan!!!

Kommentit (11)

Näin ajattelinkin ja mitään " litsiä" emme odotakaan. Ovatko nallet siellä koko ajan, lapset nimittäin pettyvät jos niitä ei näy missään (tai sitten haluan etukäteen varoitella että saattavat olla poissa). Lapset ovat kovia titifaneja iältään 2 ja 3 v.

Olisivat viihtyneet vaikka kuinka kauan. Sillä kertaa emme yöpyneet Ikaalisissa, mutta joskus olen ollut yötä Termessa, se on ihan hyvä hotelli lapsiperheelle juuri ruoanlaittomahdollisuuden ja ison huoneen vuoksi. Kylpylään pitää kyllä sitten kävellä ulkokautta, mutta kesäaikaan se ei ole mikään ongelma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tekemistä riitti moneksi tunniksi (kellarissakin on uusi peuhupaikka) ja tosiaankin iltäpäivällä oli vähemmän väkeä. Majoituimme Kylpylähotelliin ja sielläkin on huoneita, joissa on keittomahdollisuus ja pääsee sisäkautta kylpylään. Itse kylpylä oli vähän hankala meidän 3- ja 4-vuotiaille kun kahluuallas on liian pieni ja sitten taas muissa altaissa eivät itse voi uida, ainoastaan aikuisen kanssa eli sellaista välimallin allasta, jossa jalat yltää pohjaan ei ollut. Mitä hintoihin tulee, niin ei se Ti-Ti Nallen niin kallis ole, kun siellä kuitenkin on järjestetty toimintaa lapsille, satutuokioita, laulutuokioita, tanssituokioita jne. (eihän se ole kuin isukin parin kaljatuopin hinta illalla terassilla!).

Ja se talo on ihan yäk! hyi ...

Siellä haisee. Sit se täti on ärsyttävä ja ne laulut oksettaa. Ois ees tehty kunnolla ne nallet! sellasi ruttuhökötyksiä..Menkää mieluummin johonkin fiksuun paikkaan

" titinalle on ihan hanurista

Ja se talo on ihan yäk! hyi ...

Siellä haisee. Sit se täti on ärsyttävä ja ne laulut oksettaa. Ois ees tehty kunnolla ne nallet! sellasi ruttuhökötyksiä..Menkää mieluummin johonkin fiksuun paikkaan"Joo, en ole menossa paikkaa itseäni varten, en ole Riitta fani :) Mutta lapset tykkää, joten sinne siis äidin fiilikset on toissijaisia. Nähtävästi 2 ja 3 vuotiaani eivät ole siis mielestäni kovin valveutuneita tai fiksujakaan, mutta taas, mitäs sillä on väliä kun mielestäni ovat niin superihania tititansseineen :)

Aika pieni paikka, paljon ihmisiä, TODELLA kuuma, kamalat jonot lippujen myyntiin. Ja hinnat tosi kovat. Tasa tunnein on aina joku leikki tai laulutuokio, mikä kestää noin 5 minuuttia. Nallet kyllä pyörii paikalla ilmeisesti koko ajan. Me oltiin hotelli Termessä, oli mukava ja iso huone, jossa voi itse valmistaa ruokaa..Kylpylän ruoka hinnat hipoo taivaita. Terme on ihan Ti-Ti talon vieressä, parvekkeelta näki talon pihalle...Mukavaa reissua teille!!

Kylpylä ei aikuiseen makuun ollut kummoinen, mutta lapsi kyllä tykkäsi. Lähinnä siellä oli tuon ikäiselle sellainen matala kahluuallas. Ti-Ti Nallen talosta lapsemme piti myös paljon ja se olikin matkan päätarkoitus. Tosin se on kallis ja, kuten joku jo sanoi, TÄYNNÄ. Mutta toisaalta sieltä saa rannekkeen, jolla saa käydä talossa ja ulkopuolella koko päivän ajan. Me käytiin aamupäivällä ja iltapäivällä. Iltapäivällä oli selvästi rauhallisempaa. Ja talon pihalla on myös tasatunnein ohjelmaa (jos sää sallii) - mm. kotieläinten ruokintaa.Me majoituittiin Lomakylään, joka on vajaa kilometrin päässä talosta. Siellä oli täysin varusteltu rivitalohuoneisto, joka sopi meille ainakin paremmin kuin hotellihuone (lapsen sai laitettua aikaisemmin nukkumaan yläkertaan).

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat