Seuraa 

Kuvasto tuli tänään ja bongasin sieltä tytölle ruskean talvihaalarin asusteineen joka ainakin kuvassa näytti tosi kivalta, onko teillä kokemusta h&m:n talvivaatteiden laadusta? Pitääkö yhtään kosteutta ja miten kestäviä ovat? Hinnalla ei ainakaan ollut pilattu, maksoi alle 40 euroa. Tein heti tilauksen, saa sitten nähdä kun tulee millainen on.

Kommentit (5)

edellisten vastaajien tapaan: puku oli tosi lämmin ja pidettiin sitä vai kovemmilla pakkasilla. Silloin oli hyvä ja toimiva, lumilukot piti lumen pois jne. Loskakeleillä taas oli turhan lämmin, joten vedenpitävyydestä en osaa sanoa. Kokoasiaa: puku oli kokoa 86 ja poika juuri samankokoinen eli koko piti paikkansa meillä hyvin.

en niinkään kokojen kanssa, vaan kestävyyden ym. ominaisuuksien. Ja juuri tuota ruskeaa haalaria 3v tytölle mietin, että miten kestää. Varsinkin, jos tulee edellisen kaltainen talvi tänne Pohjois-Karjalaankin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli viime talvena HM-haalari, se joka EI ole beaver-nylonia, viime talvena oli beige, musta ja vaal.pun vaihtoehtoina. Oli tosi paksu, eli ei ollut hyvä pikkupakkasilla tai loskakelillä (mikä täällä helsingissä vähensi kyllä käyttöä... Onneksi oli varana reimatecin vanhavanha haalari). Ei tosin ihan hyvin vettä olisi pitänytkään, vain peppu ja polvet vedenkestäviä, samalla niissä siis myös muutenkin kestävämpi kangas, eli ei haalari kulunut paljoakaan. Eli huippuhyvä PAKKAShaalari!Ja mitoitus oli " normaali" , ehkä reiluhko. Meidän poika oli viime talvena 2-vuotiaana 88 cm ja samaan aikaan 86 cm haalari oli reilun-sopiva. Eli jos pähkää kahden koon välillä, niin valitsisin pienemmän?

Siispä: ajattelin myös ensi talveksi hankkia, vanha reimatec menee pojalle yhä, joten se saa olla piha-rymy-loska-haalri, HM sitten pakkasten haalari. Ja jos pitää olla siistinä :) On nimittäin tosi nätti :)

Eli mitä kokoa kenties kannattaisi tilata? Haluaisin ihan kunnon vihreitä vaatteita, nyt niitä oli kuvastossa joitakin - tosin ei sitä parasta kuusenvihreää. Haalarissa taas oli minun makuuni liikaa mustaa, mutta harkitaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat