Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

nimittäin eilen selvisi etää mieheni tykkää sellaisista tisseistä jotka mahtuvat hänen kouraansa! (ELI EI ISOISTA NIINKUIN KAIKKI VÄITTÄVÄT!) mutta itselläni imetyksen jälkeen rinnat pienet B:t. NYYH! (hieman erikokoiset vielä). hieman jo roikkuu eivätkä ole enää kiinteät:) harvoin mies tykkää niitä kosketella.. raskausarpiakin näkyy vielä. raskauden ja imetyksen aikaan oli reilu C-kuppi.. niin on itsetunto nyt alhaalla ja tuntuu että ´jokaisen vastaantulevan lolloja mies tuijottaa:( antakaa pliis mulle vähän tsemiä hyväksyy tää tilanne!

onko täällä vielä kannustavia ja ihania ihmisiä?

Kommentit (5)

Miehesi tykkää pienistä kouraan mahtuvista rinnoista ja sinulla on juuri sellaiset, mikä siis masentaa? Ja miksi miehesi siis tuijottaa vastaantulevia lolloja (tarkoititko tällä isoja rintoja?), jos kerran tykkää pienistä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

omat ovat liian pienet hänen kouraansa! minulla siis pienet B:t ja hänen kouraansa olisivat hyvät n. kiinteät C:t! itsekkin vielä nyyhkin imetyksen jälkeen pois menneitä C-kuppeja:(miltä sinusta tuntuu kun mies ei ole sinnu " tyytyväinen" vaikka tavallaan hyväksyy tilanteen kun muuta ei voi?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat