Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla on jauhelihaa pakkasessa (sekä jo valmiiksi paistettua ja maustettua, että ihan raakaa..)



Nyt pitäs tehdä piirakka viikonlopun juhliin, jonka ajattelin sitten pakastaa ja ottaa esille juhliin.. Kumpaa jauhelihaa kannattaa ottaa?? Vai käynkö hakee tuoretta kaupasta??

Kommentit (1)

kertaalleen pakastettua ja sulatettua ei pitäisi enää pakastaa uudestaan. Eli näinollen kumpikaan ei kävisi.



Jos vieraille tekisin niin hakisin kyllä tuoretta.



Itse olemme kyllä pakstaneet vacuumissa ostettua (ja siis käsittääkseni matkalla kertaalleen pakstettua) brassi naudanfilettä ja se on ollut ihan moitteetonta sulatettuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat