Vierailija

auto levisi tielle ja yli 50 km päästä kotoa?

Kommentit (8)

Eikö auton omistajalla siis ole kaskoa? Jo osakaskolla kattaa ja autopalvelu riittää jos on vakuutuksessa.Omaan matkavakuutukseen ei voi laittaa autoa todennäköisesti, matkan jatkamisen saattaisi makasa esim bussilla, mutta tuskin hinausta. Varma en ole, voit soittaa vakuutusyhtiöön, näin päiväsaikaan, ja tarkista vakuutuksenne kattavuus.Autovuokraamojen laina-autoissa on hinauksen kattava vakuutus.T: hinausmiehen vaimo :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

50km on kyllä joidenkin vakuutusyhtiöiden raja mikä katsotan matkaksi, mutta en osaa sanoa siis että miten ne tulkitsee sitä mikä oli ajon tarkoitus, jos siis ette ole selkeästi lomamatkalla jossain.

ja auto oli vanha auto, jolla tehdään vain kauppamatkoja, siksi ei kunnon vakuutuksia. ei muuten mutta hinausmaksu oli hmm.. ihan rouheva :)

jos ei ollut vakuutuksia, on ne aika meheviä summia juu, moni on pyörtänyt hinaustarpeensa kuultuaan summan kaupungista toiseen esim :)No voitte toki kokeilla sitä matkavakuutusta, jos korvaisi edes osan takaisin siitä hinaussummasta, olittehan ihan selvästi matkalla, niistä ei ole mulla mitään tietoa, noista hinausjutuista ihan vaan jotain on tullut opittua jostain syystä ;)Maksoiko about 200e? villi veikkaus

ja paikalla oli asiaa arvioimassa autonrassaaja ystävämme, eli siis hinausauto tarviittiin. emme ole autonomistajia koskaan olleetkaan joten aika ummikkoja näissä autoasioissa. t:ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat