Vierailija

Paniikki iski. Meidän naapureilla on vesirokkoa, puhkesi samana iltana kun lapset leikkivät päivällä. Meidän nuorimmalla ikää vasta 7 kk, imetän. Voiko se silti tarttua noin pieneen? Ei muuten mutta just ollaan parin viikon päästä reissussa ja jos se sitten iskee siellä.

Kommentit (10)

Tauti oli tosi lievä eikä tuntunut vaivaavan vauvaa juuri lainkaan. Immunitetti voi jäädä pienenä sairastaneelta saamatta joten on olemassa vaara että taudin saa uudestaan vanhempana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sai tartunnan kaveriltanio jolla kotona lapsi vesirokossa.Lääkäri sanoi, että tosi harvoin tarttuu alle puoli vuotiaisiin, mutta niinkin voi käydä.

Menettekö ulkomaille?kaveri joutu olemaan espanjassa pitempään,kun poika sai vesirokon,eivätkä ottaneet koneeseen,kun tarttuu sitten siellä niin helposti muihin matkustajiin.

meillä keskoskaksoset saivat vesirokon 5 kk ikäisinä. Lapset olivat tuolloin juuri ja juuri 5 kg, ja tauti tuli todella rajuna. Toisella lapselle rakkuloita oli jopa suussta, Terveyskeskuksessa käytiin päivittäin punnituksissa ja muutenkin tilannetta tarkastamassa. Sairaalaan ei onneksi tarvinnut mennä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat