Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä on pojalla todettu muna allergia ja pian olisi ajankohtaista laittaa MPR rokotteesta se viimeinen tehoste. Kuinka muut muna-allergikot ovat rokotteeseen reagoineet, kun sisältää kuulemma kananmunaa? Mietin vain kuinka pitkällä ajalla voi oireita tulla. Meillä muutenkin vielä hyvin kesken tuo allergioiden selvittely ja iho-oireiden aiheuttajia etsiskellään.

Kommentit (5)

Meidän Pauliina sai maaliskuulla tuon MPR rokotteen. Kaksi seuraavaan viikkoa olivat kamalat pahan ihottuman ansiosta. Sitä luvattua kuumetta meillä ei kyllä näkynyt. Jos olisin tiennyt, mitkä oireet tulee, oisin mennyt lastenpolille ja siellä valvotusti rokottanut tytön. Meidän Pauliinalla on muna-allergia ja paljon muita allergioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän se paikka ois meitä auttanut. Ei Pauliina onneksi ole anafylaktista oiretta saanut. En aluksi tajunnu antaa ataraxia, mut sit sain neuvot lastenpolin hoitajalta ja rauhoituin, hän kertoi, et ihottuma voi kestää sen 2 viikkoa...ja todella kestikin.

Ensimmäisen kanssa mietin tuota rokottamista, ja pähkäiltiin asiaa terkkarin kanssa todella pitkään. Lopulta päätettiin, että rokotus annetaan lääkärineuvolassa, koska poika ei sentään ollut saanut mitään anafylaksiaa. Jos ongelmia olisi tullut, niin lääkäri olisi ollut lähellä ja neuvolasta olisi lähetetty jatkohoitoon. Mitään ei onneksi tullut rokotteesta.Tämän toisen allergisen kanssa varmaan toimitaan samoin.

Koska ne ilmentyivät pidemmän ajan kuluessa. Esim. lastenpolilla rokotetaan sen takia että jos tulee anafylaksia tehohoito lähellä. Ataraxia kannattaa olla tietty aina allergikoilla esim.kutinan varalta niin yöt menee paremmin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat