Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sairaanhoitajan palkka on noin 1850e/kk. Ja vuorotyö nostaa palkkaa, mutta siinähän sitä sitten olet joulua viettämässä töissä. Insinöörit saavat kunnon ylityölisät, jopa 300%, kun sh:t sunnuntaisinkin vain 100%

Kommentit (6)

Meillä on oma yritys, jossa insinöörejä palveluksessa ja riippuu henkilöstä tekeekö rahaa tai ei. Itsellä on akateeminen tausta, mutta pakko myöntää, että insinööreistä paras pohja on heillä, joilla ammattikoulutausta lukiolaisiin verrattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä maa on pulassa, jos heitä ei olisi. Kyllä sairaanhoidosta pitäisi saada mahdollisemman houkuttelevaa, että ihmiset kouluttautuisivat alalle. Nytkin on jo niin suuri pula työntekijöistä, että monet vaihtavat alaa, koska eivät jaksa sitä painetta ja sitä että he joutuvat tekemään monen ihmiset työt.Vanhustenhuolto jne. pitäisi saada kuntoon nyt. Sitä ei saisi enää siirtää sillä kun suuremmat ikäryhmät alkavat kuormittamaan järjestelmää ei sitä saadakaan enää kovin pienillä muutoksilla kuntoon.

Minä ainakin haluan vanhemmilleni jotain muuta! Nytkin Suomessa on vanhainkoteja, jossa vanhuksia joudutaan laittamaan nukkumaan jo 5-6 aikoihin illalla sillä työntekijöitä ei ole tarpeeksi. Jos vain yksi ihminen on laittamassa heitä nukkumaan niin homma pitää aloittaa todella aikaisin. On mielestäni hyvin surullista, että vanhukset eivät saa samanlaista kohtelua vaan, että se riippuu paikkakunnasta.

insinööriksi lukeminen on paljon rankempaa kuin sairaanhoitajaksi lukeminen ja työkin vaatii enemmän älykkyyttä.Sitäpaitsi insinööri tienaa firmalle rahaa. Sairaanhoitaja on kunnan töissä ja jos on yksityisellä, niin tavallisilla pulliaisasiakkailla ei ole varaa maksaa kovin paljoa.Luonnollinen palkkaero.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat