Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei!Kertokaahan mielipiteitänne jalkalistan väristä, kun keittiössä on kaapistoissa pähkinärungot (tummanruskeat) ja lattia on tammiparkettia. Eli laitetaanko kaikki listat tammen väriseksi vai pitäisikö keittiökaappien runkojen kohdalle vaihtaa lista pähkinänväriseksi. Mielestäni näyttää vähän hassulta, kun tumman sokkelin edessä on tammen värinen lista, mutta toisaalta - on sekin ehkä hassun näköistä, jos jalkalista vaihtaa väriä " kesken kaiken" ..........tällaisia pohdiskelee nore ;o)

Kommentit (6)

listan väri kaapistojen kodalla pähkinäksi. Käytiin erästä taloesittelyssä ja siellä hyppäsi oikein silmään, kun oli tummien kaapistojen edessä vaalea tammilista, vaikka siellä oli myös tammiparketti.

Meillä on harmaa laattalattia keittiössä ja olohuoneessa on jarrah-parketti. Listat ovat Merbau. Merbau-lista on on hiukan punertavampi kuin pähkinä, muttei hirveästi pompi silmille.

on myös meillä joka huoneessa ja lattiat laattaa ja koivuparkettia. Minäkään en tykkää saman värisistä listoista kuin lattia on. Mutta tämäkin on taas makuasia ja riippuu vähän talon tyylistäkin. Moderniin taloon en näitä meidän perinnelistoja kyllä olisi valinnut ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alan itsekin kallistumaan sille värin vaihtamisen kannalle..... Listojen poisjättäminen ei onnistu, koska parketti on asennettu kaapistojen jälkeen ja sokkelin ja parketin välissä on pieni rako, joka täytyy peittää listalla. Mutta kiitos kommenteistanne!

väriä kaapistojen kohdalla tai mieluummin vielä jätä listat pois kaapistojen sokkelin edestä :) Vai olisiko se aivan mahdoton ajatus?

Kiitos vastauksistanne, mutta nyt ei ollut niinkään kyse jalkalistojen värin valinnasta..... Meille tulee joka paikkaan tammen väriset jalkalistat - se on jo päätetty - ja jalkalista laitetaan myös keittiökaappien sokkeleiden eteen, mutta jäinkin nyt pohtimaan tuota listan väriä keittiön kaappien kohdalla.Eli kun muualla keittiössä on jo tammen väriset listat, niin mitä mieltä olette: jatketaanko tuolla tammilistalla myös pähkinän väristen sokkeleiden edustat VAI vaihdetaanko jalkalistan väriä sokkeleiden kohdalta pähkinän väriseksi? Eli kumpi näyttää vähemmän typerältä: se, että tumman ruskean sokkelin edessä on tammen värinen lista VAI se, että jalkalistan väri vaihtuu keittiön kaappien kohdalla...... ;o)

Meillä keittiössä lattiana tumma parketti (Halusin ehdottomasti sinne parketin, laatastakin on ollut kokomusta ;)

Lattialistoja emme laittaneet keittiöön laisinkaan, sokkeli on alumiinia ja sopii mielestäni kuin nenä päähään kiiltäviin, valkoisiin kaapistoihin ja alumiinipintaisiin koneisiin. Muutenkin vierastan kovasti lattialistojen soinnuttamista lattian väriin, meillä vaikka lattia onkin tummaa puuta, listat ovat pelkistetyn valkoiset ja seinät harmaan eri sävyjä. Ei siis lainkaan valkoista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat