Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija


Sanokaa mitä sanotte. Meillä on vanha tammiparketti, jota on hiottu ainakin kaksi kertaa ja kuulemma helposti voi hioa vielä kolmannenkin kerran. Kiiltää kuin uusi, on todella kaunis.Ja kun menen kavereille, joilla uusissa ok-taloissa laminaatti...ziisus. On se kamalan näköistä. En ymmärrä, miten joidenkin mielestä eroa parkettiin ei muka edes huomaa?! Todellakin huomaa.Miksi laitatte laminaatin parketin sijaan uusiin kämppiinne?? Lasten7eläinte takiako? Hah;D Meillä on kaksi pientä muksua ja koira enkä kuukakullan valkeana harkitsisi laminaatteja. Aina parketin voi hioa, jos se saa damagea.

Kommentit (23)

Laminaatti on muovilevy, jossa on puun kuvio. Se toistuu enemmän tai vähemmän säännöllisin välein. Puussa taas kuvio on yksilöllinen joka palasessa. parketin lakkapinta voi olla niin vahva, että parkettikin tuntuu täysin sileältä käteen, vaikka puussa tietysti on luonnostaan se syiden muodostama pinta.
on sulla vaatimustaso sitten aika alhaalla:)ja anteeksi nyt neitinäpsälle kirjoitusvirheet- vauva sylissä kun ei ihan täydellistä äidinkieltä kykene kirjoittamaan, ainakaan ihan aina.t. se ' amispelle'

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

naarmuja kauheasti ja uusia tulee jos vähänkin joku hankaa lattiaa! muualla talossa meillä tammi laminaatti ja se on todella hyvä ollut, ei tulee naarmuja läheskään niin helposti ja on todellakin kukkarolle sopivaa! =)

Hyvin moni erehtyy luulemaan lattiaa parketiksi ja hämmästyy kuullessaan lattian olevan laminaattia.Kovasti oolaan saatu kehuja kun on parketti pysynyt naarmuttomana vaikka on monta lasta :-)Laminaatissa ja laminaatissa on eroja ihan kuin halvassa ja kalliissa parketissakin...

joo ja se laminaatin kopinakin on niin inhottavan muovinen. mä inhoan laminaattia, meille tulee parketti kunhan rahat on koossa. onhan se vähän kalliimpi kuin laminaatti, mut joihinkin asiohin vaan kannattaa panostaa...

2 lapsen ja yhden koiran jäljilta laminaatti taas ei ole mennyt ollenkaan huonoon kuntoon. Jos sen entisen parketin ja nykyisen laminaatin laittais vierekkäin ja antais jokaisen valita kumman ottaa, niin varmasti jokainen ottais sen laminaatin.Tietty jos parketti on hyvässä kunnossa, on asia eri. Mutta paskannäköinen parketti on paskannäköinen.

ja neljän vuoden asumisen jälkeen voin sanoa että omaan taloon en parkettia ota!! Tätä pitäisi hoitoaineella käsitellä viikottain, kiitos ei. Parketti on mennyt todella ruman näköiseksi. Ja puhe parketin hiomisesta, huh huijaa. Jotta lattia saadaan hiottua tasaiseksi, huonekalut täytyy nostaa ulos ja on todella sotkevaa hommaa.Lattiassa näkyy kaikki naarmut ja kukkien kasteluvesi, joka on hieman räiskynyt yli, on jättänyt rumat jäljet lattiaan.Parketti ei kestä elämää, siksi en sitä halua omaan kotiin..

Meillä on halpislaminaatti (pakko sanoa, että ei ole oma valinta ja menee vaihtoon, kunhan remontti ehtii siihen aiheeseen) ja se on muovisen tuntuinen, kopiseva, sahköinen ja muutenkin yök.Kalliimpia olen joskus hypistellyt rautakaupassa ja ne tuntuvat miellyttävämmiltä.Ja minä en periaatteessa tykkää puun imitoimisesta jollain muovilla ja printtikuvalla. Laminaatti on ok, jos siinä on joku kiva kuvio, mutta ei feikkipuuta meille kiitos. Eikä tekokukkia.

Me taidetaan olla miehen kanssa aikamoisia poikkeustapauksia, me nimittäin pidetään laminaatista. 2 taloa ollaan rakennettu, ja molempiin on laminaatti valittu. No, nää on niin makuasioita, mutta me pidetään laminaattia tyylikkäämmän näköisenä. Mainitaan nyt se kuitenkin että, ihan mistään halpiksista ei ole kyse.

Miten erottaa parketin ja laminaatin? Me asutaan vuokralla, eikä tiedetä kumpi meillä on. Tää asia mietityttää siks, että pitäis vahata se, mutta ei tiedetä pitääkö ostaa vaha parketille vai laminaatille. Tai siis parkettivaha on ostettu, mutta ei tiedetä, voidaanko sitä sittenkään käyttää.

Laminaatteja on jos minkälaista ja hintaista. Olen myös nähnyt rumia parkettimateriaaleja, joten en lähde laminaattia ihan heti dissaamaan täysin.kuukakullan valkeana?Ollaan luettu parkettipaketteja, mutta ei äidinkielen kirjaa.No, senhän saattoi jo avauksesta arvata, että joku amispelle brassailee..Ja tietty laittanut pesuhuoneeseen boordin kahden eri värisen laatan väliin...

Uaah..

On muuten nätimpi tämä Tarkett Optic -muovimatto, puukuvioinen (" puunsyyt" myös tuntuvat) ja lämpimänruskea, kuin joku tammiparkettijäljitelmälaminaatti. Ja paljon käytönnällisempi: ei kopise, pehmeä jalalle, lämmin talvellakin (vanha talo, ei lattialämmitystä), ei tarvitse murehtia jos vesilasi jää kuivaamatta hetkeksi aikaa, helppo siivota.Puulattia laitetaan sitten joskus, pienten lasten kanssa muovimatto vie voiton. Rahakysymyskin tämä oli, mieluummin hoidan lapsia hiukan pidempään kotona kuin alan varustella taloani kalleimmilla materiaaleilla. Tosin oli tämäkin muovimatto kalliimpi kuin halvimmat laminaatit.

On paljon mukavamman tuntuinen jalkojen alla eikä kopise. Tosin kerrostalossa ei välttämättä täytä askeläänimääräyksiä, mutta ongelmia voi olla laminaatinkin kanssa yhtä lailla.

ja nykyisin on olemassa myös sellainenkin vaihtoehto kuin kovapuulattia. Se on parketin ja laminaatin välimuoto. Me laitettiin sitä maksoi, lankkukuviolla 24¿/m2

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat