Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapseni on ulospäinsuuntauva ja lähtee reippaasti leikkiin ja menee tutustumaan uusiin kavereihin. Kaverini lapsi on hirmu arka (mielestäni) ja pillahtaa itkuun, kun omani tarjoutuu leikkimään hänen kanssaan, pyytää keinumaan... Olen kertonut lapsellleni, että varovasti toimisi ja jos se toinen ei halua, niin ei pakolla jne. Tilöanne on aina jotekin epätodellinen, kun lapseni toimii mielestäni hyvin ja toinen lapsi menee ihan hysteeriseksi. Enkä mielestäni katso asiaa edes mitenkään puolueellisesti.

Kommentit (3)

Mutta miksi ihmeessä kenenkään pitäisi olla LIIAN yhtään mitään? Eikö nyt voi vain olla niin, että sinun lapsesi on vilkas ja kaverisi lapsi on arka. Minkä ikäisistä lapsista on kyse?Tää aika ja yhteiskunta on sellainen, että reippautta pidetään hyveenä ja pidättyvyys ja arkuus on huonoja ominaisuuksia. Mutta mitä huonoa siinä oikeasti on, jos on arka. Sellainen lapsi haluaa katsella tilannetta riittävän kauan, kunnes tuntee olonsa sellaiseksi, että haluaa liittyä mukaan leikkiin. Ongelma ei ole niinkään lasten käytös, vaan enemmän aikuisten vaatimukset siitä, miten lasten kuuluu käyttäytyä.Älä ap tuomitse niin kovasti, vaan anna jokaisen lapsen kehittyä omalla tahdillaan.

meni ja menee vieläkin helposti lukkoon jos ulospäinsuuntautuneempi lapsi tulee liian lähelle ym. mutta eipä siitä kannata tehdä numeroa puoleen ja toiseen, on hyvä tietty jos sanot lapsellesi että varovasti voi pyytää mutta ainakin itse koin että aralle lapselleni on hyvä vaan tottua muihinkin. jos nyt itkemään kovasti rupesi niin menin viereen ja kovasti on jo reipastunutkin. ottaa aikansa kyllä tutustua uusiin lapsiin ja niin eespäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovat vain erilaisia luonteiltaan. Voi olla hyvinkin opettavaista molemmille olla tekemisissä keskenään, kunhan aikuiset katsovat, että homma pysyy kurissa.Kuulostaa kyllä että kaverisi lapsi poikkeaa keskiarvosta siihen arempaan suuntaan enemmän kuin omasi sosiaaliseen ja vilkkaaseen suntaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat