Vierailija

voinko ottaa 2v. lapsen mukaan valjaisiin kytkettynä? ei siis pääse säntäilemään eikä tutkimaan asuntoa omin päin.otetaanko mut vakavasti jos menen ihan tavallisissa kesäulkoiluvaatteissani?asunnon pyyntihinta on 125000, paljonko tarjoan jos tykkään asunnosta?

Kommentit (9)

tän ko. asunnon velaton pyyntihinta on alle alueen keskitason per neliö. putkiremppaa ei mainittu ilmoituksessa, ei varmaan ole tehty, ja on talon iän puolesta ajankohtainen.ap

Älä keskity pelkkää myynti hintaan vaan katso vähän paljonko on yhtiövastike, onko lainoja, onko mitä remonttejä tulossa ja miten niihin on järjestetty rahoitus (joskus rahoitus on jo kerätty), miten vesimaksut on hoidettu, ja keskustele avoimesti välittäjän kanssa. Hän auttaa sopivan tarjouksen tekemisessä, jos hän ei ole yhteistyökykyinen älä tarjoa asunnosta mitään. Ylimielisyys on sellainen mikä jättää montakin hyvää asuntoa myymättä.Vaatteilla ei ole merkitystä, lapsi voi olla mukana.Vierailija:

Lainaus:


voinko ottaa 2v. lapsen mukaan valjaisiin kytkettynä? ei siis pääse säntäilemään eikä tutkimaan asuntoa omin päin.otetaanko mut vakavasti jos menen ihan tavallisissa kesäulkoiluvaatteissani?asunnon pyyntihinta on 125000, paljonko tarjoan jos tykkään asunnosta?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ssa, ja he myymässä, niin hehän ovat silloin tavallaan altavastaajan asemassa, ja KAIKKI näyttöön tulijat tulee huomioida potentiaalisina tarjoajina. Vuokrakämppää hakiessa on vähän eri asia, sillä silloinhan vuokranantaja valitsee vuokralaisen, ja esim. siisti ulkonäkö on plussaa. Nyt kämpän myyjät ovat siinä asemassa, että haluavat kämppänsä myydyksi. Tarjous ratkaisee, ei se, kuka tarjoaa.Yleensä tarjousta ei ihan heti tehdä paikanpäällä, ellei kyseessä ole tosi haluttu asunto, joka näyttäisi menenvän käsistä. Yleensä kämppä katsastetaan, vetäydytään kotiin miettimään, ja tarjous soitetaan sitten myyjille tai välittäjille jokusen tunnin päästä tai tyyliin seuraavana aamuna. Eivät he kenenkään muunkaan tarjousta suoralta kädeltä hyväksy, vaan odottavat muita mahdollisia tarjouksia, ellei sitten joku läväytä pöytään suoraan sitä mitä asunnosta pyydetään.Ja siitä, miten paljon ilmaa tuossa hinnassa on, en osaa sanoa mitään, kun ei tiedä aluetta ja kämpän kuntoa yms. Ota selvää alueelta myytyjen asuntojen keskineliöhinnoista ja laske siitä sopiva tarjous.

ennenkuin alat mitään tarjoamaan. Katselemalla ja tutkimalla mahdollisimman monta myyntikohdetta saat käsityksen itseäsi kiinnostavan asunnon tasosta. Onko hintapyyntö törkeä vai kohtuullinen tulisi olla sinulle selvää.2.

jos et ole vertaillut eri kuntoisia asuntoja samalta alueelta tai vastaavalta alueelta. Huomioi taloyhtiöiden kunto erikseen. Laske hintoja asunnonmuutostöille ja erota törkkyhintapyynnöt kohtuullisista. Kohtuullisesta pyynnöstäkin voit tiputtaa 5 -10 % usein pois. Ymmärrätkö nyt mitä yritän sanoa?2.

ja kiitos neuvoista, lisääkin otetaan vastaan.olen mielestäni ihan kohtuullisesti opiskellut asiaa, olen seurannut ko. alueen hintoja pitkään ja kysellyt neuvoja ja opastusta tutuiltani sekä mm. tällä palstalla.nuo asiat joita nyt aloituksessani kyselin liittyy lähinnä käyttäytymiseen siellä näytössä, en halua siellä (täällä ei väliä) vaikuttaa ihan tyhmältä. ei sikäli että sillä mitään merkitystä olis asian kannalta, mutta en halua nolostua.en ole suinpäin ostamassa ekaa asuntoa johon kävelen isään, mutta en myöskään näe mitään syytä jäädä odottelemaan jos eka onkin just se mitä haluan ja kohtuulliseen hintaan.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat