Vierailija

paljonko korot kk? ja paljonko saat tukea??

Kommentit (13)

Tuossahan luki, että hyväksytään vaan määrättyyn määrään koko. Mutta silti jos isompi, niin siitä rangaistaan. Eikä meillä mikään lukaali 160 neliötä ja iso perhe. 9 lasta pitäisi olla, että saisi neliöt olla tuon. Meillä vain 5

Perheessä 6 henkeä, nettotulot n.2200e. Asumistukea saamme n.200e kuukaudessa. Lainan korot n. 500e. Päälle tietenkin muut asumiskulut mitä nyt omakotitalossa onkaan. Neliöt ylittyy meilläkin, asuinpinta-alaa n. 180m2, en tiedä paljonko saisi olla. Tukeen vaikuttaa myös asunnon ikä tai remontin vuosiluku. Mitä uudempi tai tuoreempi remontti niin sitä enemmän saa tukea. Sama pätee myös vuokra-asuntoon saatavaan tukeen.Tilanne väliaikainen, kun hoitovapaani loppuu ja lähden töihin emme saa senttiäkään. Ei nolota tai mietitytä nyt saamamme tuki. Saisimme sitä jos olisimme naapurin talossa vuokralla ja näin maksaisimme naapurin lainan korkoja. Nyt tulemme jopa halvemmaksi yhteiskunnalle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Omistusasunnoista osakeasuntoon hyväksytään vastike sekä lämmitys- ja vesimaksut. Omakotitaloon hyväksytään valtioneuvoston asetuksessa vahvistetut ns. kiinteistön hoitomenot. Omistusasuntojen asumismenoiksi hyväksytään lisäksi osa asuntolainojen koroista.Asumismenoiksi ei hyväksytä sähkö-, sauna-, pesutupa-, autopaikka-, Internet-liittymä-, kaapeli-TV- tai muita vuokraan sisältyviä tai erikseen maksettavia maksuja. Omistusasunnoissa asumismenoiksi ei hyväksytä myöskään tontin vuokraa eikä kiinteistöveroa.Asumistukea maksetaan vain kohtuullisista enimmäisasumismenoista tai kohtuullisen kokoisesta asunnosta. Jos ruokakunnan todelliset asumismenot ja asunnon todellinen pinta-ala ylittävät valtioneuvoston asetuksessa vahvistetut kohtuulliset enimmäismäärät, asumistukea maksetaan vain näiden enimmäismäärien perusteella.

jos olis lainaa vaikka 110 000 ja tulot vaikka 1600 miinus verot plus elatus ja lapsilisä niin paljonko voisin saada asumistukea?korot voi varmaan laskea noin 500 e kuussa ja vastike lasketaan 300 e mukaan, koska eikö se ole aika suuri niin menee sit ns alakanttiin.perheessä minä ja 2 tytttöä.

Vastikkeen lisäksi tukea voi saada myös koroille, muttei lainan lyhennykseen. Jos tukea saisi lainan lyhentämiseen, kannattaisi kuukausierä nostaa suureksi ja valtio maksaisi lainaa pois. Pöhkö.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat