Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siinä parketit ja laminaatitkin kalpenee.

Neliö hinta ei ollut kun 144e.

Onhan se silleen kallista koko 300neliön taloon tollanen lattia mutta se on niin nätti. :)

Sivut

Kommentit (32)

Se Tehtaankadun asunto jota kävin katsomassa. Sen lattiat olivat myös saumattomia siinä mielessä, että laattojen välissä ei ollut laastia vaan silmin havaittavat rajat. Laatat eivät olleet kauniisti patinoituneen tai vanhan näköisiä, vaan ladottu vaan lattiaan, alunperin liukkaita, sileitä ja kiiltäväpintaisia. Laatat lähinnä halkeilivat ja murenivat aikalailla käyttökelvottomiksi.

Siis koska yläkerta on viel tekemättä.

Älkää multa kysykö miten se laitettiin.

En käynyt kuin pari kertaa rakennus vaiheessa kurkkaan taloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sen alla on kohta 200 vuotta vanha lankkulattia, joka saapi sieltä tulla esiin kunhan pojan viikarit lakkaa nakkelemasta tavaroita ja lommoiluttamasta meidän upeaa lattiaa! Laminaatti oli halvin suoja lattialle.

Vierailija:

Lainaus:


Nämä on tosi helppo pestä ja ihanan valoisaa, kun yläkerran valot tulee alakertaankin!

Kaikki varoitteli meitä, ettei kannata laittaa kristallilattioita lapsiperheeseen, mutta on ne tämän vuoden ainakin kestäneet täydellisesti! Suosittelen!


MIKSI MEILLÄ EI VOISI OLLA MARMORI LATTIAA???? -ap-

Eli uskokoon kuka haluaa... Muuten olisin voinut uskoakin, mutta tuo saumattomuus pilasi provon!Kuvitelkaa nyt oikeasti 300 neliön laatta muotoon leikattuna, seinän aukoilla...

Veikkaan, että ap asuu vuokra kolmiossa, jossa on muovimatto :)

Millainen pinnoitus ja millä pesuaineella pestään? Meillä ainakin kylppärin marmorin kanssa saa olla tosi tarkkana ja aika mahdotonta näin lapsiperheessä :)

Mutta onkin sitä italianpoikien marmoria :))))

Ostimme asunnon. En halua marmorilattiaa. Yleisempää ulkomailla ja julkisissa tiloissa, mitä myös tullut paljon nähtyä. Jotenkin karsean kolkkoa ja mitä järkeä (retorinen kysymys) varsinkin jos joutuu rahoja laskeskelemaan? Mieluummin oma asunto ja materiaalit joiden takia ei tartte tuntea syyllisyyttä (ökyily aiheuttaa sitä ainakin meille) ja ei tartte miettiä miten laskut maksaa. Mutta jokainen tavallaan. Savilattia ei ole kuitenkaan mahdollinen. Se olisi tosi vintagea.

ainakin on onnetonta lattiamateriaalia. Voi halkeilla kolhuista ja naarmuuntuu helposti. Käytiin katsomassa asuntoa Tehtaankadulla. Siinä oli marmorilaattalattiat. Eivät olleet kestäneet kauaakaan ja olivat jo tosi naarmuiset ja halkeilleet. Silti välittäjä kehui lattiaa:DDD Keittiö oli kiva, mutta tuon lattiankaan takia ei jaksanut asunto kiinnostaa. Mieluummin kestävää suomalaista graniittia lattioihin, kiitos.

Etelässä talojen julkisivuissakin on marmoria ja hotellien (niiden halvempienkin) lattiat on nykyään marmoria.En mä ainakaan haluais talooni materiaalia jota käytetään " huonoimpienkin" talojen julkisivuissa.

Ja toisekseen, marmorihan on kovin huokoinen materiaali, joten no thanks.Jos ap:llä on tota kokoluokkaa oleva talo, olisin laitattanut jonkin asiallisen sauvaparketin, jotta tosiaan pääsis leveileen. Marmori ei spennailuun sovi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat