Seuraa 

Siis täh, kaikki on näköjään mahdollista naapurien kesken.Olemme asuneet 5v tässä omakotitalossa (samat naapurit) ja olemme jutelleet ehkä n. 2krt koko aikana. Meillä on 4v ja 1,8v lapset. Tonttimme on aika pieni (naapurin iso). Olemme hyvin paljon ulkona. Rajalla ei ole aitaa tms.Nyt, naapuri parkkeerasi venetrailerinsa kiinni rajaan (kadulle), kävi oikein mittaamassa ja pällistelemässä että sai täysin rajaan kiinni. Ihmettelimme tätä miehen kanssa (potkuri osoittaa suoraan kohti meidän pihaa, n. 3m siitä missä aina leikimme). Mies kävi välittömästi kysymässä olisiko mahdollista että tuota venettä ei laitettaisi suoraan tuohon paikkaan, koska se on kuin magneetti joka varmasti vetää ainakin meidän juniorin kimppuunsa. Naapuri totesi että se blokkaa meidän kulkuväylän heidän tontin rajan poikki. Mies siihen ihmeissään että onko meidän lapset jotenkin häirinneet heitä - johon naapuri että "JOO TEHÄN KAIKKI RAVAATTE SIITÄ". Ja marssi pois jättäen mieheni seisomaan pihalle. Siis täh. Meidän juniori joskus karkaa heidän puolelleen, ja minä arvatenkin olen hänet hakenut pois. Samoin meidän luumupuumme kasvaa rajassa kiinni, joten olemme luumut keränneet heidän puolella seisten pakon sanelemana (Heidän luumupuunsa on myös rajalla, mutta heitä ei ole kiinnostanut kerätä luumujansa).Niin että ottaa kyllä pattiin!!! Jos olisimme tienneet että häiritsemme, toki olisimme voineet yrittää vielä minimoida kaikennäköiset "rajaloukkaukset". Mutta nyt siis meidän tonttimme rajalla nököttää iso vene moottori suoraa kohti leikkipaikkaamme. Mitä ihmettä voimme tehdä? Itse haluaisin olla mahdollisimman eristyksissä heistä, mutta kun tuo turvallisuus nyt mietityttää.

Kommentit (3)

Tai sitten jos teidän lapsi juoksee naapuriin pihaan niin et juokse perässä vaan sanallisesti käsket pois. 1v:kin oppii hyvin nopeasti että ei kannata juosta karkuun kun perässä ei juosta ja jos käsketään pois niin on toteltava. Kyllä minuakin ärsyttäisi jos naapurit jatkuvasti ravaisi meidän tontilla, mutta ne ratkaisisi sitä noin vaan rakentaisin jonkin laisen aidan.

naapuri saa pitää venettä tontillaan miten tahtoo... :/ siihen ei kai ole mitään syytä miksi ei voisi sitä siellä säilyttää.

Meidän takapihan naapuri, siis takapihat on vastakkain, he toivat valtavan purjeveneen ihan rajalle... pressuilla peitetty siinä ja ruma kun mikä, mutta mitään ei sille asialle voi kun se on omalla puolellaan....

Tehkää puusäleikkö/sermi siihen tontin rajalle....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä varmastikin istuttaisin veneen kupeeseen karhunköyynnöksen. Ei tarvitsisi ensi keväänä lähteä veneellä minnekään, ennenkuin on tehnyt suuren työn (= köynnös leviää sikanopeasti ja tekee mahdottoman sitkeät juuret ja köynnökset, jotka kiertyvät tiukasti ihan kaiken ympärille, eli moottorisahaa tarvitaan irrottamiseen). Toisaalta rajalle voisi väkertää tilataideteoksen. Naapurin puolelle pääkallon kuvia ja omalle puolelle jotakin romanttisempaa, jotta perämoottori ei näy. Eikös se niin olllut, että niin metsä vastaa kuin sille huudetaan?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat