Seuraa 

tulevan lapsen isä siis, ei minun :-)Eli voiko molemmat osallistua 1. neuvolakäynnille/siitä eteenpäin? Varasin 1. neuvolakäynnin elokuun puoleen väliin, mies pohtii onko tunkeilua jos tulee mukaan.Auttakaa aloittelijaa.kalliope rv 5+4

Kommentit (4)

Meillä tuleva isä on ollut mukana ensimmäisestä neuvolakäynnistä lähtien joka kerralla. Enpä ole kokenut siinä mitään outoa ja neuvolan" täditkin" on ottaneet hänet hyvin vastaan.

isät mukaan vaan neuvolaan jos on mahdollisuus. meillä ainakin toivottu neuvolassa että isät tulis kans. mieheni ei kylläkään ole ollut neuvolassa mukána työsyistä, mutta valmennuksiin mennään yhdessä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

neuvolaan ekan kerran jälkeen mutta kyllä noita isejä siellä aina silloin tällöin kuitenkin näkee. Että jos miestä kiinnostaa niin mukaan vain.

Mies mukaan, jos vaan on mahdollista. Itse meillä oli esikoisesta ensimmäisellä kerralla, mutta töiden vuoksi ei muutoin ole sitten päässytkään, paitsi ulrtakäynneille. Lapsen neuvolakäynneillä on kylläkin toisinaan ollut mukana, ja taisi 2v. neuvola sujua ilman äitiä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat