Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On todella huvittavaa seurata, miten lähes aina ulkonäköään palvova nainen alkaa noin 48-vuotiaana saada tumman naaman. (Kai siinä ei rypyt näy, vai mistä mahtaa olla kysymys.) Huvittavaa.Taas tapasin yhden sellaisen naisen. Erittäin urheilullinen ja viimeisen päälle timmi. Hiukset pitkät ja vaalennetut. Aina hyvin laitettu ja muodikkaissa nuortenvaatteissa. Emme ole tavanneet 10 vuoteen. Hän on nyt 45 ja ihan tumma naamaltaan nyt. Huvittavaa. Taas tällainen tapaus.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

miksi tämä aloitus? Vai pitääkö nyt haukkua kaikkia timmiä naisia jotka käyvät solkussa vanhoiksi ämmiksi vai

I don' t get it........

että kauneus on erittäin katoavaista, jos on aina ulkonäöllään pätenyt.Mun tuttava oli erittäin timmi ja kauniit pitkät hiukset vapaat. Käveli kadulla ja pojat viheltelivät. Kun ne pojat ohittivat tuttavani ja katsoivat kasvoja, sanoivat: " yäk, noin vanha" .

Miksi ei voi antaa vihdoin periksi ja antaa iän näkyä. Tosin sitten voi käydä kuten sille vihellellylle tyypille tuossa aiemmin. Eli kai tarttis sitten muuttaa myös muuta olemustaan vastaamaan kasvojen ikää.Pitävät kiinni ikuisesta nuoruudesta. Mua ärsyttää se, ettei ihminen pysty olemaan ikäisensä näköinen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat