Vierailija

jos varmuudella tietää saavansa sopivan kokoisen lainan?asiasta on juteltu pankissa, meille on tarjottu melkein 50 000 isompaa lainaa kuin mitä nyt mahdollisesti tarvittaisiin, mutta mitään ei silloin varsinaisesti sovittu. antoivat papereita tutkittavaksi.Kommentit (9)

monesta pankista oli kieltäydytty mutta yksi pankki sanoi että sopivan asunnon löytyessä he olisivat valmiita lainaamaan todennäköisesti. No teimme sopivasta talosta tarjouksen sellaisin ehdoin että sitoudumme ostamaan asunnon jos rahoitus järjestyy... kaikki sujui ihan hyvin, tarjosimme talosta ja he miettivät viikon, sen jälkeen kävimme pankissa ja pankki mietti viikon verran, lopulta suostuivat ja lähetimme asunnonvälittäjälle kirjallisesti tiedon että rahoitus järjestynyt, eli tuohon rahoituksen järjestymiseen asti myyjä oli vielä myynyt asuntoa..sitten kun ilmoitimme rahoituksen järjestyneen kaupat lyötiin lukkoon.Tarjosimme 95000 euron talosta 80000e ja myyjä pitkin hampain hyväksyi sen, pankki otti huomioon varmasti sen että saimme asunnon edullisesti koska asuntoa lähdettiin myymään alunperin 105000e hinnalla, emme ostaneet asuntoa pääkaupunkiseudulta.

olin ihan muissa asioissa pankissa ja käyty keskustelu oli ehkä tallainen:-no mites asuntolaina, ootteko miettiny omaa asuntoa?

-joo varmaan vuoden sisään kun miehen työsopimus vakinaistetaan, ei nyt just.

-no mut hei lasketaanko ihan huvikseen millaisista lainoista teidän kohdalla puhuttaisiin?

-joo no lasketaan vaan, meidän tulot on x ja menot y. asumiseen on varaa laittaa x summa kuussa.

-joo aivan, ja sulla nyt on lasten hoidon takia noi tulot pienet mutta se muuttuu sitten myöhemmin tietysti, kyllä tästä kun laskee niin te saisitte xx verran lainaa ihan noilla tän hetkisillä tuloilla.oliko toi siis sellainen lupaus, vaikkei se mikään virallinen lupaus ollutkaan? ja tosiaan se mainittu summa oli huikeasti paljon isompi kuin mitä haluttaisiin ottaa. miehen sopimus on nyt vakinaistettu.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tiesimme,että saamme pankista haluamamme lainasumman, koska varallisuutta.Löysimme asunnon, jossa ensimmäisellä näyttökerralla teimme siitä pyydetyn tarjouksen, koska summassa ei ollut neuvotteluvaraa.Sen jälkeen mies sopi samana päivänä seuraavaksi päiväksi käynnin pankkiin. Laina vahvistettiin ja summa siirrettiin tilille.Asuntokaupat tehtiin sen jälkeen: eli asunnonvälittäjä saa pankilta vakuuden asuntolainalle, jonka jälkeen allekirjoitetaan kauppakirjat.

Aika lainan asiakirjojen ja kauppakirjojen allekirjoituksen välillä voi olla esim. 1 viikko. Avaimet saa käteen kauppakirjojen allekirjoittamisen yhteydessä.Tilanteessanne kuitenkin ottaisin ensiksi yhteyttä pankkiin ja sopisin tapaamisen asuntolaina-asian takia ennen asunnon ostamista. Vasta siellähän tarkemmin saatte tietää summista jne.

pankkien kotisivuilla millä pääsee eteenpäin pitemmälle. Itse käytimme niitä. Mutta jos tuntuu epävarmalta niin kannattaa mennä etukäteen pankkiin.

Gonzalez Andres

Hei, Tämä on tiedottaa suurelle yleisölle, että herra González Andres on yksityinen lainanantaja, joka on avannut taloudelliset mahdollisuudet kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea. Me myöntäkää lainaksi 2 prosentin korko yksilöille, yrityksille ja yrityksille ehdoissa selkeästi ja ymmärrettävästi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: (gonzalezandresloan@gmail.com)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat