Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän pojalla 8kk on omituinen ylähuuli, ylähuulen " jänne" joka kiinnittää huulen ikeneen on liian matalalla, lähtee jo ylähampaiden puolesta välistä. (paremmin en osaa selittää, ymmärsiköhän kukaan...) Nyt kun kontataan kovaa ja haavereita sattuu herkästi, on kyseinen kohta vuotanut jo pariin otteeseen verta kun poika on kupsahtanut naamalleen. Onko muilla tällaista erikoista ylähuulta, ja mitäköhän sen kanssa voisi tehdä, joudutaanko joskus operoimaan tms?-Viipero

Kommentit (3)

Ja luonto on " hienosti" hoitanut asian siten, että ovat toheltaneet n. yksivuotiaina sen poikki eli kaatunut naamalleen/suulleen ja jänne napsahtanut poikki. Onneksi eivät kuitenkaan loukanneet hampaitaan (sillä kertaa...) Paljon tullut verta, mutta se olikin sitten ainut asia... ei särkenyt jälkeenpäin.

Meillä 8kk pojalla sama vika,mutta meidän pojalla tuo jänne lähtee jo suoraan hampaiden välistä aiheuttaen sen että etuhampaiden väliin ylös jää rako.

Hammas tarkastuksessa sanottiin että jos poika ei kohella itse sitä poikki niin mahdollisesti joutuu " katkasu hoitoon" sitten isompana eli vaikuttaa meillä van hampaiden kasvamiseen,puheeseen ei vaikuta eikä siksi ole pakollista leikata,ellei siis ole oikeaa haittaa.

Tuo katkasu hoito on vain semmoinen että jänne leikataan poikki ja seurataan että paranee,eikä ole siis mitenkään vaarallista jos menee itsestään poikki.

Näin mua asiasta informoitiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hämärästi muistelinkin jostain lukeneeni, että jollakin oli ollut sama " vika" ja lääkäri kommentoinut asiaa. Se oli varmaan sitten marrasmurujen pino, jota tulee taustalta seurattua :) Harvoin vain tulee kirjoiteltua.Mutta kiitos vielä vastauksestasi! Meillä ei hammashoitajalle ole tullut vielä aikaa, täytyy muistaa sanoa tuosta neuvolassa ensi kerralla.-V

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat