Seuraa 

Eli siinä testataan ovulaatiota syljestä. Huomasin vaan et apteekin lehdessä tällästä mainostettiin. Just nyt en muista kyllä minkä merkkinen se oli, pitänee jostain tarkistaa...Tosin mulla on vielä vanhoja tavallisia testejä kaapissa ja jossain vaiheessa kai pitäs pois käyttää. Eka lapsi saatu hoidoilla ja toinen on nyt yrityksen alla.

Kommentit (1)

Syljestä tehtävä ovulaatiotesti nyt vihdoin myynnissä myös Suomessa!

DONNA-testilaite kehitettiin Italiassa 1994 ja sitä myydään jo 30 eri maassa ympäri maailmaa.Donna-testilaite on huulipunan kokoinen ja näköinen minimikroskooppi, jossa on sisäänrakennettu valo. Testi antaa 98 % virheettömän tuloksen 5-10 minuutissa.

DONNA-testilaitetta on todella yksinkertaista ja helppoa käyttää! Sylkinäyte laitetaan linssille, annetaan kuivahtaa hetki ja katsotaan tulos mikroskoopin avulla. Sylkinäytteen kiteytymisen koostumus kertoo, onko ovulaatio 1-3 vuorokauden kuluttua, parasta aikaa vai vasta myöhemmin.Valmistaja lupaa testilaitteelle täyden takuun kahdeksi vuodeksi. Sinä aikana laitetta voi käyttää vaikka joka päivä.-Voidaan käyttää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, missä vain

-Siistiä, ei enää virtsan keräämistä

-Samaa laitetta voi käyttää uudestaan ja uudestaan

Huom! Mikäli nautit hedelmällisyyshoidoissa käytettäviä lääkkeitä kuten Clomifenia, ei DONNA-testilaitetta tule käyttää sillä lääkkeiden hormonit vaikuttavat myös syljen koostumukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat