Vierailija

olivat aika paljon puhuvia nuo Hanna-Riikka Siitosen ja Leri Leskisen arviot.

Myös ohjelman leikkauksella luodaan jo valmiiksi selviä ennakkosuosikkeja, joiden tietä silotellaan.

Kommentit (14)

ohjaillaan äänestäjien käyttäytymistä jo ennakkoon.Esim. sitä Kallea dissattiin tosi paljon, oli leikattu Jonen puheenvuoro, eivätkä "valmentajat" olleet sen kummempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En usko että anna abreukaan olisi ilman tuomareiden kehua päässyt noin pitkälle. Sehän oli tosi epävireinen ja siellä teatterivkl ei muistanut sanoja. Kertaakaan en kuullut Nina Tapion moittivan epävireestä.

Eikös heidän pitäisi auttaa ja kannustaa kilpailijoita. Ei suinkaan mollata ja yrittää tyssätä joidenkin tietä heti alkuunsa.Ihmettelen, että se Pete esimerkiksi julistettiin heti voittajaksi. Söpö poika ja hyvä saundi, kyllä, mutta karjuu koko ajan. Pystyykö muuntamaan ääntään ja tulkitsemaan muutakin musaa kuin rokkia? Marikokin antoi ymmärtää, että poika tuuttaa ääntään kovalla voimalla ja väärällä tekniikalla.Aika ikävästi sanottiin myös siitä tummaäänisestä tytöstä, joka otettiin mukaan villillä kortilla. "Kohtuullinen soundi", eikä sen jälkeen muuta kuin vähättelevää ilmeilyä. Tai Saanasta: "Sille tytölle ei kelpaa mikään". Kummallisia kommentteja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat