Seuraa 

Asiaa kyselen koska meillä toukokuussa 8v täyttänyt tyttö ja nyt jo huomattavissa että alkaa jo kasvamaan ei siis kamalasti huomaa vielä mutta jos neiti venyttää paitaa mahaa vasten asian huomaa selvästi...

Eikö tuo ole kuitenkin melko aikaista?

Kommentit (3)

luulisin, että kehitys menee samassa tahdissa kuin äidillä - eli muistatko omaa kouluaikaa - milloin alkoi kasvamaan?meillä asuu naapurissa tokalle luokalle menevä tyttö joka on aavistuksen pyöreä keskivartalosta, niin kyllä hänelle selvästi on rinnat kasvamassa. Toinen tyttö taas on vuotta vanhempi, eikä hänessä ole huomattavissa mitään vaikka on myös pyöreä. Luulisin, että myös yleinen rasvakudos kehossa vaikuttaa - laihoilla tulee ehkä myöhemmin? En siis tiedä tätä? mutta itselläni ainakin rasvakudoksen määrä kun vaihtelee, niin rinnoista se lähtee/tulee ensimmäisenä. Nyt kun olen hyvässä lihassa, on rinnatkin täyteläiset 2 vuoden imetysurakasta huolimatta.Oma tyttöni on kovin hoikka ja mielenkiintoista onkin seurata muutenkin tuota kehitystä - tuleeko lihaa luiden ympärille lainkaan ;D Me ollaan mieheni kanssa hyvin syötettyjä nyt aikuisena, mutta lapsena oltiin molemmat tosi laihoja kuten tyttömme nyt. En muista koska rinnat kasvoi, mutta 5. luokan kesälomalla niitä ei vielä juuri ollut, sellaiset alut vasta. Kuukautiset alkoivat 6. luokan alussa joka on ilmeisen aikaista? Yhdellä ystävälläni alkoi vasta lukiossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Meidän esikoisella alkoi 7-vuotiaana eli ekaluokan keväällä rinnat kasvaa sellaisiksi pikku nypylöiksi. Samaan aikaan alkoi tulemaan finnejä kasvoihin. Nyt tyttö on 9-vuotias ja menee nelosluokalle ja toukokuussa alkoivat kuukautiset ja rinnat ovat jo sen kokoiset, että pitää sellaisia toppiliivejä. Ihan ekoihin rintsikoihin ei vielä ole tarvetta.Meillä varhainen murrosikä oli odotettavissa. Itse olen ollut lähes yhtä varhainen kehittyjä ja omat kuukautiseni alkoivat 10-vuotiaana. Me olemme olleet tytön kehityksestä koko ajan yhteydessä kouluterveydenhoitajan kanssa ja nyt kun kuukautiset alkoivat, otti terkkari yhteyttä koululääkäriinkin, mutta lääkärin mukaan jopa noin varhainen kuukautisten alku on normaalia, mutta tietysti varhaista.Jostain muistaakseni luin silloin, kun tytön rinnat alkoivat kasvaa, että rintojen kasvamisen alkamisesta menee pari vuotta kuukautisten alkamiseen ja meillä se piti täysin kutinsa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat