Vierailija

värikkäät sandaalit joissa kantapään alla ilmatyyny ja sellainen pilli, kuin koirien yms. vinkuvissa leluissa. " viik viik viik viik" vaan kuuluu kun niillä pistää menemään :Dkuulemma iso hitti siellä kiinassa. hauska kuvitella 50 kiinalaista kakaraa samaan leikkipuistoon vinkumaan XD

Sivut

Kommentit (42)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOtkut lapsethan pelkäävät niitä, meidän mukaan lukien, mutta ainakin yhden tytön tiedän inspiroituneen kävelemään eka kertaa vinkukengissään :)Ja sit on vanhempia, jotka ei voi sietää niitä, sen kyllä ymmärrän :D

Se että niitä vilkkusandaaleita ei valmistettaisi/ostettaisi, ei poista sitä tosiasiaa että se samainen pikkulapsi joka niitä nyt ompelee, joutuisi tekemään jotain muuta sen rahan eteen. Ei niiden lasten elämä ilman vilkkusandaaleita olisi hemmoteltua, vaan lapset myydään yleensä prostituoiduiksi tai vastaavaan hommaan. Mieluummin nahkapalloja ja sandaaleita, kuin lapsihuorina muualla. Ajatuksena hienoa poistaa kaikki vääryys, mutta valitettavasti ne ihmiset ovat riippuvaisia meidän ostoksista ja ostamatta jättämisistä.

tottakai ne on typerät ja superhalvat, ja ihan mahdottoman hauskat mun mielestä. hauska katsella 2v:tä kun se innoissaan vinguttelee. teputtaa, juoksee, hiipii, pomppii, kokeilee erilaisia tyylejä :D ja on vilpittömän riemastunut.mua se ilahduttaa mutta enpä taida ollakkaan se " penaalin terävin kynä" .. enkä tyylikkäin! XD

Aika tyhmä tuliainen minustakin, noita kenkiä valojen ja äänien kanssa on ollut iät ja ajat. Minä ainakin ottaisin mieluummin lahjan joka on " kiinalainen" .

Vierailija:

Lainaus:


että pikku kätöset

saavat tehdä töitä tehtaassa kuin että joutuisivat esim prostituutioon.. tämän niin moni unohtaa. Näiden lasten kuitenkin täytyy tehdä jotain, se, että joku suomalainen ei vinkusandaaleja osta, ei poista heidän kurjuuttaan.
Tällä asenteella saa kätevästi perustelua itselleen sen, että ostaa lapsityövoimalla tehtyjä tuotteita.sillä maksavat niin huonoa palkkaa, niinpä moni myy itseään jotta tienaisia paremmin.Vierailija:

Lainaus:


saavat tehdä töitä tehtaassa kuin että joutuisivat esim prostituutioon.. tämän niin moni unohtaa. Näiden lasten kuitenkin täytyy tehdä jotain, se, että joku suomalainen ei vinkusandaaleja osta, ei poista heidän kurjuuttaan.
KÄyvätkö kiinalaisessa ravintolassa? Kävelevätkö kiinalaisten kiviseppien pykäämillä kivillä Hesassa?Ja Kuten joku jo sanoi, kurjuus ei poistu boikotilla. Se poistuu lappamalla siihen maahan niin paljon rahaa kuin voi, jotta se jossain vaiheessa valuisi alaspäin niille köyhille massoille - on muuten valunutkin jo kymmenessä vuodessa aika merkittävästi.

vaan että lahjan saaja siitä lahjastaan pitää! Jos lapsi on innoissaan vinkutossuista ja vanhemmillakin sitä ääntä hermot kestää, niin ihan sama oliko 2 ¿ vai 20 ¿.Se olisi ainakin minusta oleellisempaa, että menee jotenkin tasapuolisesti, esim. ettei joku tuo aina kivoja tuliaisia tai muita lahjoja, mutta saakin itse sitten vain jotain viimetingassa taxfreestä ostettua fazerinsinistä, jota saa omasta lähikaupastakin.

Ihan vaan niinkun vettä-myllyyn-tiedoksi. Kuinka te nyt kykenette olemaan. Te moralistit, jos ostatte mitään muuta kuin Täysin Suomessa tehtyä, niin ette voi olla varmoja millaisissa oloissa ja minkä ikäiset niitä tuotteita on tehnyt.

Repikää siitä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat