Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

alkuperämaa liettua.hyi helvata!! se oli vielä mun suussa! meni koko paketti roskiin.. enkä enää koskaa osta ko jäätelöä!YÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan rotista, hiiristä toukista ja muista madoista lähtien.Kannattaa juustoista muutenkin aina viipaloida ne reunapalat pois joka puolelta.

Pullon korkkeja ei kyllä kannata avata suulla, edes kierrekorkkeja, tölkkien pinta KANNATTAA pyyhkiä ennen kuin juo...

mutta samaa jäätelöä kai se on mitä tuuteissakin.. hygieniataso heillä varmaan sitä luokkaa tehtaissa että sokeritoukat pääsee.. esim. tiloilta maidon mukana?

pohjassa. Kerran on ollut piltissa tosi iso luunpala seassa. Kannattaa kyllä kaikki ruoat katsoa läpi ettei ole mitään ylimääräistä. Tuosta purkasta kun ilmoitimme ja lähetimme sen sinne niin tutkivat ja sanoivat että on patukan täytettä, paskat, haisi aivan purkalle ja patukassa ei sellaista täytettä ollut. Varmasti oli purkkaa. Eikai ne sitä tunnusta

Puluja lenteli tehtaassa. Niitä saaveja, joissa ruoka tehtiin ei useinkaan pesty. Jos tehtii kasvisruokaa ja sitä ennen oli tehty liharuokaa samassa saavissa, niin lihanjämiä ei pesty pois jne. Varmaankin tollasessa tehtaassa kuhisee myös ötököitä.

Saatatpa saada vielä hyvitystäkin. Eli sähköpostia vain maahantuojalle, eli olisko S-ryhmä tai jotain. Löytyy varmaan paketin kylestä.

Hyi. Jääpä meilläkin ostamatta...:(

Sokeritoukkahan on usein vanhojen, mahdollisesti myös kosteusvaurioisten talojen ongelma, eli todennäköisimmin tehdas on toukkasten koti. Yök, aatelkaa nyt jäätelötehdasa, jossa vipattaa pimeän aikaan lattialla sokuritoukka-armeija...Vaikka eipä ole takeita suomalaisten tehtaidenkaan hygieniasta ja kontrolleista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat