Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miten te suhtautuisitte jos kuulisitte, että poikanne on muiden saman ikäisten kanssa ottanut kamerakännykällä kuvia pippeleistään ja takamuksistaan?Meillä tälläinen tilanne ja naapurin äiti ihan raivona. Toki omamme sai puhuttelun ja rangaistuksen, mutta mieletämme tuo tapahtunut ei maata kaada.Kommentteja kiitos!

Kommentit (8)

En voisi kuvitellakaan tuollaista omilta pojiltani! En sitten millään. Tottakai hekin ovat jossain vaiheessa tutustuneet omaan kehoonsa (n. 2-4 vuotiaina), mutta tajusivat hyvin selkeästi, ettei omia aarteita esitellä muille. Ja tuo kännykkäkuvaus ainakin tuntuisi niin vieraalta, että aivan hätkähdin tätä viestiäsi...Onko teillä kotona/vanhemmilla/naapureilla/sukulaisilla ehkä jotenkin kieroutunut tapa suhtautua seksuaalisuuteen ja sukupuolielimiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä me tarhassa tuon ikäisenä leikittiin lääkärileikkejä ja yllytettiin poikia esittelemään vehkeitään.Pitäähän lapselle opettaa, että noin ei käyttäydytä ja on erityisen asiatonta ottaa toisten intiimeistä paikoista kuvia (varsinkaan kännyllä, jolla ne voi lähettää vaikka naapurin liisalle tai eskariopelle), mutta ei kai se maailmaa kaada, jos pojat touhuavat tommosta.

Kyllä normaali 7-vuotias tietää ettei noita ruumiinosia kuvata ja esitellä muille! Missä lapsen normaali häveliäisyys? Valitettavasti minulle ainakin tulee mieleen että onko lapsi mahdollisesti joutunut hyväksikäytön uhriksi tms. kun tuollaista tekee.


En ymmärrä miksi lapsille hankitaan kamerakännyköitä, peruspuhelin riittää.Onneksi meidän lapset ei ole noin idiootteja että kuvaisivat omia ja vieraiden alapäitä.Olisin huolestunut jos noin toimisivat, miettisin ovatko nähneet telkasta tai netistä pornosivuja josta innoitus moiseen olisi herännyt.

Tälläinen tilanne vain sattui tuossa leikkikentällä ja yhden pojan äiti kävi nämä muut (ja minut) haukkumassa. Ja heidän poikansa (joka on muuten näitä muita vuoden vanhempi) joka toimi kuvaajana, ei saa enää olla näiden muiden kaveri.Itse olen hiukan hämmentynyt, kännykän laitoin jäähylle toistaiseksi ja pidin tiukan puhuttelun. Myös lievää kotiarestia harkitsen. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tuo on ihan ikään kuuluvaa uteliaisuutta, eikä sen vaarallisempaa.APTottakai pitää asiaan puuttua, mutta ei siitä kannata tehdä ihan mahdottomas suurta numeroa. Saattapi vain asia alkaa kiinostamaan sitäkin enemmän... Nimin. kokemusta on jo ihan omasta lapsuudesta...

Eli asiallinen keskustelu ja sovitaan säännöt ja sillä siisti. Eikä sitten puhuta muille ainakaan missään nimessä lapsen kuullen!!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat