Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mistä maasta sen sukujuuret on? Nimi on suomalainen, mutta ulkonäkö ei niinkään.

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

siellä on peten ja isänsä kuva ja pete kertoo mistä ovat perujaan.. eli mummo kuksi olympialaisissa ollutta mustaa miestä ja siitä sai alkunsa peten isä.. kasvoi sitten äitinsä kanssa suomessa, joten on suomalainen.. peten isä on muuten tumma ja kiharahuiksinen, afrikkalaisen nenäkin löytyy..

Eksootiset piirteet on perua isältä. Peten Kari isä on ihan suomalainen ja hänellä on vuonna .76 perustettu mainostoimisto.Julkisuudessa Pete on sanonut ettei tunn eisoisäänsä. Karin isä , eli Peten isoisä, on ulkomaalainen huippu-urheilija,joka on kuulunut maansa olympia joukkueeseen, muistaakseni ranskan tai espanjan joukkueesee, Hän tapasi Peten isän äidin Helsingin olympialaisissa vuonna.52, seiskalle vinkataan.Peten koko perhe on hyvin musikaalinen. Idols tähden veli Ville 25, on laulaja omassa Substances-bändissä. Sisko Virve 28, on voittanut aikoinaan Lavatähti-kisan j aon naimisissa Tomi markkolan kanssa.

Peten isä ei vain "tiedä" kuka isä on. Totta kai hänelläkin on joko tieto tai haju siitä, ettei ihan naapuripitäjän renkipoika-Matti ole aitassa vieraillut.

näyttää tosi paljon suomalaiselta, sil on vaan kihara tukka ja vähän tummempi pigmentti, mut niin on mullaki vaik oonki suomalainen vereltäni täysin. mun mielest sen piirteet on just suomalaiset muuten. eihän kaikki suomalaiset oo valkeita lakanoita.. eteläsuomes ehkä.

Eli se Peten tummuus tulee isältä, mutta kysymys on, että miten isä voi olla noin tumma supisuomalaiseksi.Lainaus:

Petehän on selvästi mulatti.

Lainaus:

kun näytti niin elovena-naiselta ja perusvaalea suomalainen. Isä sen sijaan oli tosi eksoottisen oloinen.
Sitäpaitsi isä ei sanonut sanaakaan kun taas äiti höpötteli

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat