Vierailija

Sivut

Kommentit (44)

Meillä on alakerrassa yksi kulmasohva, yksi täyspuinen puusohva ja yksi raskas työtuoli, jota minäkään en jaksa nostaa. Sellainen alakerta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja ainahan salama voi lyödä sähköttömäänkin taloon, enkä toki olisi sähköistä valmis luopumaankaan tulipalovaaran takia.Vierailija:

Lainaus:


_tulen_ käsittelyssä, mutta kyllä meillä ainakin se ulko-oven avaaminen on paljon todennäköisempää kuin tulipalo. Sitä availlaan jopa useamman kerran päivässä, tulipaloa ei meillä ole ollut koskaan.
voi ottaa pois ja takoa vähän että vesi tulee pois ja luontaisesti sitä yskii vettä keuhkoistaan kaikille joskus sattuu että jotain menee väärään kurkkuun.Jos on veden äärellä niin oven voi lukita niin ettei lapsi pääse itsekseen ulos.Kas kummaa minulta ei ole yksikään lapsista kadonnut kaupassa vaikka niitä on kolme.Säännöt pitää olla ja kasvattaa lapsi niitä noudattamaan. Lapset kulkee ostoskärryn vieressä eivätkä seikkaile omineen.

jonka voisi sinne hakea. Yläkerrassa on, mutta en usko, että saisi sieltä raahattua pinnatuolin kierreportaista niin, että emme kuulisi sitä.

Jos sun lapsi kuolee sun varomattomuuden takia, niin muista se aina: Se on sinun syy, yksin sinun. Elä vain elämäsi loppuun asti mutta muista aina, lapsesi ei elä, hän ei pääse nauttimaan omista lapsistaan, ei mistään, koska vastuuton vanhempi on aiheuttanut tilanteen jossa lapsen riski kuolla on niin suuri mutta vanhempi ei välitä tai ei osaa ja kykene siihen.

Lapsi on aina tärkein, tärkeämpi kuin sinä, lapsi on tulevaisuus.

Luojan kiitos on harvinaista. Mitä tulee tuohon, että lapsi olisi herättyään yhtä hyvin voinut lähteä ulos ja hukkua, niin totta se vain on. Emme me tarkoituksella olleet heräämättä siihen, että hän heräsi. Yleensä herään aina, jos hän esimerkiksi herää yöllä vessaan, mutta sen kerran meistä kumpikaan ei herännyt siihen, että hän heräsi, nousi ylös ja hipsi katsomaan television aamulastenohjelmia. Onneksi teki niin. Hän osaa jo avata ovet ja olisi voinut helposti päästä ulos talosta ja kun ranta on ihan siinä, niin mennä sinne ja hukkua. Totta kai olimme aika paniikissa, kun heräsimme ja löysimme lapsen olohuoneesta telkkaria katselemasta ja teroitimme hänelle, että jos vielä herää ennen meitä, niin käy herättämässä meidät, mutta en silti voi olla varma, että hän niin tulevaisuudessakaan tekee.Vierailija:

Lainaus:


Sun ajatutavalla on suoranainen ihme, että omat lapsesi ovat elossa.

SINÄ OLET MITÄ LOISTAVIN ESIMERKKI VANHEMMASTA JOKA EI OTA VASTUUTA.

Itsellä neljävuotias, jonka kanssa tähän asti asuimme veden ääressä ja vaikka kuinka vahdittiin, olisi jotain voinut käydä. On kerran kadonnut minulta kaupassa ja kerran oli mieheltä kotipihassa pari minuuttia hukassa, useita kertoja olisi voinut sisältä karata pihalle ja rantaan huomaamatta. Tänä keväänä esimerkiksi kerran heräsi ja katseli meidän herätessä lastenohjelmia. Yhtä hyvin olisi voinut lähteä ulos ja hukkua. Ei sen lapsin tarvitse hävitä kuin pariksi minuutiksi ja jos on huono tuuri, niin käy huonosti. Ja ainakaan omassa tuttavapiirissämme emme ole ainoita, joiden lapsi on esimerkiksi hävinnyt kaupassa tai omassa pihassa viideksi minuutiksi, vaan se on jopa aika tavallista. Jotkut jopa tahallaan jatkavat aamuisin uniaan, kun lapset ovat jo ylhäällä. Sitä paisti se lapsi voi hukkua, vaikka aikuinen olisi viiden metrin päässä ja silmät kokoajan lapsessa ja vaikka pelkkään vesilätäkköön. Vahinko ei tule kello kaulassa.

Katsos kun vanhempihan ei ole vastuussa lapsen vahtimisestaan lainkaan. Joten oho, kai sekin on onnettomuus kun otan aurinkoa rannalla ja luen kirjaa ja lapseni hukkuu, minkäs mä sille voin?

yöllä töistä tai muualta palavaa mieheni pääsisi sisään, kun ovi olisi salvattu? Pidän paljon pienempänä sitä riskiä, että käy toisen kerran niin, että emme herää lapsen herättyä ja hän päättäisi lähteä ulos ja jäisi vielä auton alle tai hukkuisi vesilätäkköön (nykyisestä talostamme lähimpään rantaan pari kilometriä linnuntietäkin) kuin että syttyisi tulipalo ja pihalle pitäisi päästä nopeasti ja helposti.Vierailija:

Lainaus:


Meillä on alakerrassa yksi kulmasohva, yksi täyspuinen puusohva ja yksi raskas työtuoli, jota minäkään en jaksa nostaa. Sellainen alakerta.
Aina tulee olemaan vanhempia tai muita aikuisia, jotka tappavat lapsensa tai jonkun muun ihmisen ja peittävät jäljen tapaturmaksi. Mutta onneksi ne tapaukset ovat harvassa. Ja varmaan täytyy olla tosi seko päästään, että pystyvät elämään tekosensa kanssa.Ja vaikka kuinka epäiltäisiin, niin näyttöä ei ole siitä, että tapettu on tahallaan. Kuten eräässä tulipalossa, jossa perheen 1 lapsi kuoli. Vuoden kuluttua äiti sitten tappoi kaksi lastansa ja itsensä ja sytytti talon taas palamaan.

Sen saa auki kyllä aikuinen ja 13-vuotias, mutta tosin tarvitaan viideksi sekunniksi molempia käsiä. Ala-asteikäinen tai 4-vuotias ei sitä avaa.34

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat