Seuraa 

jokos rupeaisi helistimet siirtymään tänne puolelle vaikka vielä viimeisiä odotellaan.



Meijän tyttö on tosi rauhallinen, ainakin vielä. :) Edellinen kun kärsi hirmuisista mahakivuista ja koliikista ekan vuoden ja vielä sen jälkeenkin. hänen kanssa tuli valvottua eräskin tunti kun joka iltainen (lue. öinen) huuto kesti 23-05 taukoamatta sen 3kk ajan. lisäksi päivisin vaivasi suoliston epäkypsyyden vuoksi mahakivut.



nyt tämä vaavi nukkuu ja syö vaan, hirmuinen muutos on jo viikossa kerennyt tapahtua hereillä olon suhteen. nyt neiti jo " seurustelee" moneen otteeseen päivän aikana vaikka muutama päivä sitten nukui vain koko ajan.



sateista illan jatkoa espoosta.



liipe ja pikku prinsessa 7vrk

Kommentit (5)

Tänään kävi terkka kotona =) poika oli kasvanut mainiosti tisumaidolla<3 syntymäpaino oli 3680g ja nyt 3820g Kehui kovasti meidän kaveria virkeäksi tyypiksi! Keltaisuutta on vähän, mutta kuuluu kuulemma ikään! ei ole huolissaan koska paino nousee ja on noin virkeä.

Kovasti pieni kuuntelee ja " tarkkailee" mitä ympärillä tapahtuu! Viime yönä nukkui jopa 5h pukeen =) vika syöttä 23, söi 4jälkeen ja herättiin 8jälkeen uuteen päivään =) Sitten jaksoikin surustella kolmisen tuntia!

ensi tiistaina mennään terkkarille koko poppoolla, saadaan uusi pituuskin tietoon! oli ihan digitaalinen vaaka, ei enää haikaravaakaa mikä oli typyn aikaan reippa 2v sitten =)

aika kuluu niin nopiaan pienen pojan kanssa ja isompien tyttöjen, ettei enää koneella ehdi istua =)

toisin kun muutama viikko sitten joka toinen tunti heinähelistimiä lukemassa.



meidän poika on niiiin rauhallista sorttia, ei suutu vaikka ei ruoka ole heti suulla. nautin kyllä nyt ajasta kun kaikki tuntuu niin helpolta. nukkuu 4-5 tuntia putkeen yöllä sekä päivällä. päivällä seurustellaan, mut yöt menee nukkuessa. hyvä rytmi siis.

itsellä aluksi oli univelkaa, mitä oli loppuraskausdesta muutenkin. mutta nyt tasoittunut. ihanalta tuntuu tämä vauvan tuoksuinen koti, niinkuin sisko sanoi et ovesta tullessa tuoksuu vauva. (oisko kakka vaipat, hih =) )



nimeä pojalle koitettu keksiä, ei millään tule mitään hyvää mieleen, tytölle kun olisi ollut jo valmiina, siitä ois tullu Minja Viena Linnea, mutta pojalle pitää sit keksiä, meillä kun se ultra siis sitä tyttöä pari kertaa lupaili. mutta kyllä tuo poika on niin ihana.



itse voinu ihan ok. ainut mitä pari päivää ihmetelly kun jälkivuoto niukkaa ollu ja kesti vain viikon. nyt sit eilen vähän veristä vuotoa, ja tänäään hain polttopuita sisälle ja menin vessaan lorahti oikein kunnolla veristä vuotoa, kuin kuukaustiset, eli siteet takas käyttöön. onko muilla vastaavaa. mietin et pitäskö soittaa johonkin et onko normaalia. ei kuumetta eikä alavatsakipuja, veristä vuotoa vaan.



mut synnytystarinan kirjotan kun ehdin



korasa ja poika 1,5 vko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei vaan kaikille, ja onnea uusille vauvoille ja äideille. Meillä poika syö yöllä neljän tunnin välein ja päivällä 3-4 tunnin välein. Muutenkin poika on tosi kiltti ei pahemmin huuda yöllä eikä päivällä. Tosiaan meidän poika syntyi 10.7 suunnitetulla sectiolla, eli laskettu aika meillä olisi ollu 21.7. Mites muilla heinäkuun vauvojen kanssa menny?

Täälläkin Pörri on rauhallista sorttia =) Nukkuu suurimman osan aikaa, jaksaa kyllä valvoakin sitten melkeinpä tunnin jopa ylikin, kuuntelee silloin tosi tarkkaan mitäs ne muut puuhavatkaan =)

Öisin syö n4tunnin välein ja päivällä 2-4.

Tänään irtosi aamulla napatynkäkin =) Odoteltiin sen irtoamista ennen kylpyyn menoa, vaikka lupa mennä tyngänkin kanssa kylpyyn! Tänään siis eka kylpy edessä laitoksen jälkeen :) saas nähdä kuin sujuu, herra kun ei hirveästi vieläkään tykkää olla vähillä vaatteilla ;)

Sänkyyn laitettiin vaunun koppa, sillä oli liian avara hälle iso pinnis niin ei oikein siinä nukuttanut, kopassa uni maistuu mainiosti<3

Huomenna tulee terkka koti visiitille nähdään kuinka herra on kasvanut tisumaidolla! =)

tirppis ja Pörri 6vrk

Hei kaikki heinähelistimet! Seurasin aktiivisesti koko odotusajan heinähelistimiä, mutten jostain syystä saanut itse aikaiseksi kirjoitella. Aina vaan ajattelin, että kyllähän mä vielä ehdin kirjautua ja osallistua odotus-keskusteluun.



Laskettu aika olisi ollut 27.7, mutta pikkumies päättikin syntyä yhtäkkiä vauhdilla 6.7. Eli kirjoittelun sitten jäi...Tämä on ensimmäinen lapsemme, joten nyt yritämme tottua tähän uuteen arkeen ja lyhyisiin yöuniin : ) Poju nukkuu öisin noin 3 tuntia kerralla ja päivisin 1,5-2 tuntia. Päivisin seurustelee jo - katselee ympäristöä ja kuuntelee ääniä.

Onkos muita samana päivänä syntyneitä vaaveja?



Terveisin onnellinen äiti Turun suunnalta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat