Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vai ostatko tytölle enemmän "tyttöjen värisiä" juttuja. Vai käytätkö siniset talvihaalarit tai muita ulkovaatteita tytölläkin tai sit sisävaatteita vai ostatko tytölle omat?

Kommentit (10)

Itsellä vasta tosin yksi poika eikä seuraavan sukupuolesta tietoa. Mutta jos meille tulee tyttö, isoveljen vaatteista tulevat käyttöön ne, joita kestää katsella tytönkin päällä.Itselläni jäänyt aikamoiset traumat siitä, että kuljin isoveljen vanhoissa vaatteissa. Olin vielä niin mukautuva, etten osannut vaatia muuta. Sitten vain salaa kadehdin sievästi puettuja tyttöjä ja mietin, miksi vaaleanpunaiset prinsessakengät näyttivät päälläni jotenkin hassuilta. Näyttihän ne hassuilta, kun ne oli yhdistetty isoveljen vaatteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tytön syntymän jälkeen aloin ostamaan esikoispojalle vaatteita, joita voi myös tytölle pitää. Esim musta toppapuku jossa kirkkaan oranssit tehosteet. Menee tosi hyvin pojalle mutta myös myöhemmin tytölle!

ei se ainakaan meillä tarkoita sitä, etteikö niitä omiakin prinsessavaatteita olisi. Hoidossa voi hyvin olla jnkv isoveljenkin vaatekertaa, kun yhdistelee sopivasti tyttömäisiin vaatteisiin. Kalliiksi käy ostaa koko vaatekerta uusiksi pelkän värin/sukupuolen vuoksi.

Pojille tarjotaan nykyisin niin paljon mustaa ja harmaata, sinistä voisin käyttääkin. Minusta vaatteet on nykyisin tosi selkeästi joko poikien tai tyttöjen vaatteita. Minusta on mukava että muutkin tajuavat, onko lapseni tyttö vai poika.

Onneksi olen ostanut lähinnä tummansinisiä ulkohaalareita pojalleni, joita tyttöparka joutuu sitten käyttämään. Ei ole kyllä yhtään pistänyt vielä vastaan, on kohta 4v. Tummansinisen talvihaalarin kanssa sitten joku tyttömäisen söpö pipo. Käytän usein Reimatecin ulkohaalareita, joita ei pelkän värin takia uusiksi osteta, jos muuten on kunnossa.Sisävaatteissa joutuu enemmän valikoimaan, mitä voi käyttää, mutta erityisesti siniset housut menee oikein hyvin tytöllä ja monet valkoiset ja siniset paidatkin.

Esimerkiksi yksivärinen harmaa untuvatakki on mielestäni tytölle nätti vaikka vaaleanpunaisten asusteiden ja toppahousujen kanssa. Toppahousuista olen säästänyt kaikki. Mustat, harmaat ja tummansiniset käyvät oikein hyvin jonkun tyttömäisen takin kanssa.

Muutenkin mielestäni oikeastaan mikä vain yksivärinen haalari tai takki käy kummalle vain. Asusteilla saa sukupuolen esille halutessaan.

Vaikkapa tummansiniset housut ja ostaa vaaleanpunaisen takin jne.Joissain asuissa voi toimia jopa se että laittaa lapselle asusteet "tyttömäisinä" (pipo, käsineet, kaulaliina, kengät) niin ihan tytöltä näyttää vaikka isoveljen vanhat vaatteet päällä olisikin:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat