Vierailija

Puhuu jotenkin niin välinpitämättömästi asiasta. Ihan kuin se ois itekkin jossain muissa maailmoissa, vähättelee asiaa!

Kommentit (21)

Ja haluaa asua edelleen talossa jossa tytöt tapettiin. Kun " kuolema oli vain yksi osa tyttöjen elämää,täällä on paljon hyviäkin muistoja"Siis MURHATUKSI TULEMINEN ON VAIN YKSI OSA ELÄMÄÄ?????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jäi kotiin koska olivat kipeinä ja eivät siis olleet koulussa. Äiti oli tilannut yllättäen kampaajan ja oli siellä ja kun palasi oli porukkaa pihalla jne. tiesi että jotain pahaa on tapahtunut.Mies oli arvostetussa asemassa pankin varajohtajana, oli ollut pitkään masentunut ja äänet sanoi että on merkki kun lapset ovat hippasilla tappaa ne (lasten lempileikki)Pakko oli sulkea kanava sillä toi juttu oli ihan sairas, nainen oli antanut anteeksi ja rakasti miestään edelleen.Ohjelmassa kuultiin nauha kun äijä soitti 911 ja se keskustelu tuli kokonaan kertoi puukottaneensa 5-vuotiaat tyttärensä.

Asenne oli vähän että " semmost sattuu" .Vierailija:

Lainaus:


et ei oo voinu aikakaan parantaa ton äidin haavoja,ilmeisesti vaan helpotus ollu ku ukko tappanu,tiedä vaikka suunniteltu homma
Oli masentunut ja päässä napsahti. Olivat leikkimässä piilosta ja sitten vaan sai päähänsä että ne pitää tappaa. Toista puukotti 18 kertaa, toista 14.

totesi vaan että " sekosi ja tappoi kaksi lastaan"

oli aika järkyttävää huomata ettei se nainen/lasten äiti tuntunut olevan moksiskaan asiasta.

Takertuu kiinni kaikkeen, siihen vanhaan tuttuun ja turvalliseen kuuluu myös mies. Uskoisin että jossain vaiheessa havahtuu ja eroaa.Mistä itse tiedät miten reagoisit, ennenkuin olet kokenut? Suru teettää ihmisillä ihmeellisiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat