Vierailija

Kommentit (3)

Sitten perunat soseutetaan tasaiseksi massaksi ja silein tulos saavutetaan jos on vanhanajan sosemylly käytettävissä.



Kuumaan perunamassaan lisätään 3-4 keltuaista kilolle, maustetaan suolalla ja muskottipähkinällä ja nokare voita, sekoitetaan. Maku tarkistetaan



Massa laitetaan pussiin ja pursotetaan esim. ruusukkeita leivinpaperille (nostetaan annokseen ) tai voideltuun vuokaan ja paistetaan uunissa n. 225 uunissa niin että tulee kullanruskeita viiruja pursotuksen ohuimpiin kohtiin.



Ravintolakokki

sit tehdään niinkuin perunamuusia paitsi, että maidon sijasta tulee kananmunankeltuaisia. Lisäksi voita, suolaa... Soseesta pursotetaan pellille nokareita ja käytetään uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat