Vierailija

Mä olin jotenkin pettynyt. Tuntui, että Harry ym. vaan oli jossain teltassa koko syksyn ja talvenkin ilman mitään järkevää tekemistä..Elo Tylypahkassa on musta aina ollut yksi kiinnostavimmista jutuista ja nyt sitä ei ollut oikeastaan lainkaan...Viimeinen luku " 19 vuotta myöhemmin" oli jotenkin banaali... ja siirappinenkin!

Olisin halunnut tietää mitä muillekin kävi... Esim. Luna Lovekivalle, joka oli musta tosi hyvä tyyppi (olisin mieluusti naittanut Harryn hänelle!).

Sivut

Kommentit (33)

" Our Teddy! Teddy Lupin! Snogging our Victoire! Our cousin!" - näin huutaa Harryn ja Ginnyn poika James.Olisihan se sukua sittenkin, jos naisi serkun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sanottiinhan se ihan selvästi, että se käärme oli yksi hirnyrkeistä.Ja Victoire on tietysti Billin ja Fleurin lapsi, kertoohan sen nimen kirjoitustapakin. Ja ihan luonnollista, että Teddy kävi kummisetänsä luona usein päivällisellä, orpo kun oli.

Ja se jäi vähän epäselväks (kun enkku ei oo vahvaa) ett oliks se Victoria Harryn ja Ginnyn esikoinen? Eli kun kirjan lopussa Harry on 17 (kohta 18) ja Ginny 16 (pian 17) niin ihan pian tästä he siis saivat ekan lapsensa?!?Victoriahan oli se, ketä Tonksin ja Lupinin pojan Teddyn kerrottiin " vikittelevän" .

nimen perusteella veikkaisin Billin ja Fleurin lapseksi (toki voi olla Charlien, Percyn tai Georgenkin lapsi)Kuulostaa muuten siltä, että suuteloinnin kohde olisi miespuolinen...

Teddy voisi vaikka lopullisesti muuttaa heille, kun käy niin usein..?Lainaus:

--------------

" Eikö olisi ihana jos he (Teddy ja Victoire) menisivät naimisiin?" kuiskasi Lily. " Teddystä tulisi silloin *todella* osa perhettä!"" Hän käy jo nyt neljästi viikossa syömässä" sanoi Harry " Miksemme me vain kutsu häntä asumaan kanssamme ja sillä siisti?"

--------------Ton perusteella olisi kyllä Harryn Ja Ginnyn lapsi tuo Victoireettä isoisä Weasley ei anna anteeksi, jos hän menee naimisiin puhdasverisen kanssa (viittaus Dracon poikaan, Scorpioon). Hermionehan kuittaa, että älä usuta heitä toisiaan vastaan ennenkuin ovat tutustuneet.Luulen, että Harry ja Ginny asuvat Grimauld Placessa.


Häitä ja lapsia eli pointti, että elämä jatkuu. Ja kirjahan on kehittynyt Harryn mukana 11-vuotiaasta ilmeisesti vastuulliseksi perheenisäksi.Mitä luulette, asuuko Harryn perhe Grimauld Placessa?


Ja telttailu tuntui tosiaan jatkuvan ja jatkuvan vailla mitään päämäärää. Sinänsä toki realistista ja odotettavissa olevaa, mutta toisaalta teki aika epäuskottavaksi sen, että Harry saattoi lopulta onnistua. Kai sillä tuurillakin joku raja pitäisi olla.Lisäksi vähän petyin siihen, miten yhtäkkisesti kaikki loppui. Ei mitään mainintaa siitä, miten taikamaailma yleensä selvisi sodasta, mitä Voldemortin kannattajille kävi, oliko koko yhdyskunta edelleen yhtä jakaantunut jne.

hirveästi tosin taisteluita ja ihmepelastumisia ja kuolleitaSaitteko selvää, oliko Nagini lopulta hirnyrkki ja miten siitä tehtiin loppu?Se harmitti, ettei epilogissa kerrottu, mitä tyypit tekevät aikuisina, noin työkseen

Harry tarkoittaa, että Teddystä voisi tulla perheen jäsen myös sen kautta että käy niin usein heillä (syömässä). Se ei taas liittynyt siihen Victoireen!selvisikö se, olisiko siitä ylösnousemuskivestä apua siinä Harryn paluussa kuolemasta, vai menikö se noin vain siksi, että Volde tappoi oman sielunpalasensa?

Kaipasin myös Lunasta tietoja, hänhän vietti paljon aikaa Dean Thomasin kanssa (tumma poika, jonka isä oli hylännyt). Ja ennen taistelua kerrottiin, että Dean otti Luna kädestä ja auttoi hänet ovesta tms. Eli olisivatkohan he olleet pari?Teddyn kasvatti Tonksin äiti, Tedhän oli kuollut. Ja Victoirehan on selvästi Billin ja Fleurin tytär, Fleurillehan ei ruoka maistunut, kun porukka oli heillä.Arvaillaanko ammatteja?

Harry...kirjailija?

Ginny...kotiäiti

Ron...seurasi isäänsä taikaministeriöön

Hermione...kirjoittaa oppikirjoja

Sen osaan arvata, että Luna oli edelleen hörhö, aikuisenakinHermionesta olisi voinut tulla lakinainen tai joku syyttömien puolustaja, mutta tosi vaikea ajatella oikeastaan

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat