Vierailija

ja lapsikin on 1v kohta 2

Kommentit (8)

Mutta jos käyttävät kertakäyttökameroita tai luottavat ystävien ja sukulaisten kameroihin? Tai lainailevat niitä?Joskus 7 vuotta sitten hankin ensimmäisen videokameran ja sen jälkeen on harmittanut ainoastaan etten hankkinut sellaista aikaisemmin. Liikkuvat kuvatkin ovat arvokkaita joskus sitten. Harmittaa, että 70 -90 -luvun kaitafilmit ovat ilmeisesti meiltä kadonneet.

Ei olla ns. valokuvaihmisiä. Käytetään lapset valokuvaamossa " virallisissa" kuvissa aika-ajoin, mutta itse emme kuvia ota. No ok, silloin kun esikoinen oli vauva, meillä oli kamera, mutta ne valokuvat mitä sillä otettiin, ovat lojuneet yli 8 vuotta kaapin pohjalla K-kaupan pussissa. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiukin kanta islamissa valokuviin on ehdoton ei. Ainoastaan passikuvat sallitaan sekä maisemakuvat. Mutta eläviä olentoja ei saa kuvata.

esim. näyttävät omasta tai muiden mielestä aina oudolle valokuvissa, eivätkä välitä kuvata maisemia tai eläimiäkään, eikä mikään harrastus edellytä kuvaamista, niin miksi nyt tarvisi kameraa omistaa.Minä en luontevasti kuvaa ihmisiä enkä tälläydy itsekään valokuviin mukaan, mutta harrastusjuttujani (käsitöitä yms) kuvaan ja esittelen kuvia blogissani. Jos en sellaisia harrastelisi, niin ei olisi varmaan kameraa minullakaan.

Synnärille ostin kertakäyttökameroita 2 kpl. mukaan.

Mies möi oman kameransa pois, kun meillä oli aiemmin vähän tiukka rahatilanne.

Nyt meillä on kunnon digikamera ja joskus saatan vieläkin ostella niitä kertis-kameroita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat