Vierailija

Tässä maailmantalouden romahduskaaoksessa se voisi olla mahdollistakin, jos lama sokaisee amerikkalaiset.Osama voisi ollakin uusi antikristus, hän tuli tyhjästä.

Kommentit (6)

Tässä tilanteessa hän todella voisi olla juuri se oikea henkilö tekemään radikaaleja päätöksiä myös USA:n talouden osalta ja siten vaikuttaa myös meille Eurooppaan talouden parempaan kehityseen.Muslimifundamentalisteille voisi olla myös hyväksi, että maan presidenttinä olisi muslimi. Ei olisi terrorikohteena enää niin kiinnostava.

Nimi taitaa olla Obama ja ei se tyhjästä tullut - Äitinsä kohdusta niinkuin kaikki muutkin.Obaman sanotaan olevan kristitty, mutta en tiedä mikä sitten loppujenlopuksi on. Ei kai tuolla paljoa ole väliä. Aina se kilpakumppaninsa voittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Se olisi voinut olla Ovama, Ofama tai vaikka Olama. Mutta Rensselaerin piirikunnan vaaliviranomaisten lähettämissä ennakkoäänestyslipuissa luki Osama.Yhdysvaltain Demokraattien presidenttiehdokkaan Barack Obaman nimi oli kirjoitettu väärin satoihin äänestäjille lähetettyihin ennakkoäänestyslippuihin.Vaaliviranomaiset vakuuttivat, että kyseessä oli inhimillinen erehdys ja pahoittelivat tapahtunutta virhettä.- Olemme tyytyväisiä, että viranomaiset korjaavat erehdyksen ja oletamme, että vastaavaa erehdystä ei tapahdu toiste, Obaman edustaja sanoo timesunion.com verkkosivuston mukaan.Tapaus herätti laajaa huomiota Yhdysvalloissa ja moni äänestäjä pohti, oliko kyseessä todella huolimattomuus ja inhimillinen erehdys. Eräs poliitikko huomautti, että kirjaimet s ja b eivät varsinaisesti ole ihan lähekkäin tietokoneen näppäimistössä.- Hieman epäilyttävää, eräs äänestäjä kommentoi.

IS"

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat