Vierailija

Toivottavasti vain kuvittelen asian, mutta osittain se jo vaivaakin minua.

Kommentit (15)

Pyydä ihmeessä päästä jollekin toiselle " neuvolatätille" .

Osittain voi olla totta tuokin, että olet jotenkin " yliherkkä" , mutta osittain " luulosi" voi olla ihan perusteltua.

Sehän voi olla hyvin hienovaraista (ja tahatonta) se tietynlainen negat. suhtautuminen.

Ja joskus henkilökemiat ei vaan pelaa..

Loppujen lopuksi, ihan sama mikä on syy, mutta sulla on oikeus pyytää päästä toiselle terkalle, jos tuntuu ettei vaan suju (toivottavasti siis et ole ihan pikkupaikkakunnalta, jossa vain se yksi neuvolantäti).Ja jos sulta syytä kysytään, että miksi haluut vaihtaa, niin sanot vaan vaikka että " henkilökohtaisista syistä" , ei sun tarvi selitellä. Mutta ehkä kannattaa olla sitten tosi " iloinen ja ystävällinen" sille uudelle tätille, koska hänellä saattaa olla lievä ennakkoluulo sua kohtaan, että ootko joku " hankala asiakas" .

Ja sille uudelle terkalle voit vaikka rehellisesti kertoa, että SINUSTA TUNTUI, ETTÄ ED: TÄTI SUHTAUTUI NEGATIIVISESTI HED:HOITOIHIN. Koska oli se suhtautuminen totta tai ei, niin se, että susta se tuntui siltä, on totta!

pitäis saada neuvolalääkäriltä lähete lapsettomuus- tai naistenpolille tutkimuksiin.jos lähete ei heltiä neuvolan lääkäriltä, käy hakemassa lähete yksityiseltä.jos on alle vuosi yritystä takana, tuskin saa lähetettä mistään. yksityiselle voi tietty mennä tutkimuksiin vaikka ei olis vielä vuotta mennytkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei mitään erikoista suhtautumista ole esiintynyt.Ainoastaan jälkitarkastuksessa kun puhuttiin ehkäisystä niin terkka sanoi, että tehän ette sitä tarvitsekaan ollenkaan. Mielestäni aika hassua kuitenkin, mitäs jos olisinkin tullut sattumalta raskaaksi vaikka todennäköisyys pieni?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat