Seuraa 

Meillä lähinnä sillä, että herkkuja ei syödä jos ei usko. TV:n katselulla en viitsi kiristää, kun se ainoa päivän vapaahetki Pikku Kakkosen aikaan menisi...Kerran syyllistyin uhkaamaan, etten lue iltasatua ellei käy iltapissalla, ja siitä on huono omatunto, koska lapsi (4-vuotta) pitää iltasatuhetkeä erittäin tärkeänä.

Kommentit (17)

Vierailija:

Lainaus:


EN ikinä uhkaile poislähtemisellä, yksin jättämisellä tms. Enkä tietty fyysisellä väkivallalla..
En myöskään uhkaile kenelläkään henkilöllä. Tyyliin " kunhan isi tulee kotiin niin..." .Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mars ja Venus vanhempina ja siin oli kerrottu et rangaistukset ja uhkailut ei pidemmän päälle tehoa- eikä niistä oikeestaa oo ku haittaa :( Lukaiskaa ja kommentoikaa ;) Suosittelen !

Jos ei tee jotain muuta joutuu nippuun syliin ikävuosien määräksi minuutteja.Iltasatua en jätä pois ja ruokauhkaukset eivät lastani haittaa.

meiningillä, jos et ole huitomatta sillä ja sillä, laitan sen arestiin, tai jis et nyt tottele, niin puretaan teltta, tai tänään ei katota ollenkaan telkkaria, tms..

Lapselle ei tarvii sanoa kun " äiti laskee kolmeen" niin heti tottelee. Eli ensin pyydän esim. keräämään lelut, jos ei tottele sanon että äiti laskee kolmeen ja heti tottelee =)Ruualla tai syömisellä en uhkaile. Enkä yksinjättämisellä, nukkumisella tai toisilla ihmisillä enkä satuttamisella.

tietty lelu jäähylle

ei saa lukea illalla yksin sängyssään (4-v, jonka nukahtaminen vaikeaa)

ei jälkkäriä seuraavan kerran kun pikkusisko saa (toimii yllättävän hyvin, vaikka on epämääräinen!)EN ikinä uhkaile poislähtemisellä, yksin jättämisellä tms. Enkä tietty fyysisellä väkivallalla. Kiinnipitämisellä joskus kun oli pieni ja karkaili sängystä.

Meilläkin toimii tämä. Kun pitää siivota tai tehdä jotain muuta ei niin mukavaa, sanon, että lasken kolmeen. Ikinä ei lapsi ole jäänyt odottamaan numeroa kolme. En kyllä tiedä varmasti, mitä tekisin, jos pääsisin nroon kolme. Jos kyse on lähtemisestä tai pukemisesta tms. varmaankin vain nappaisin lapsen kainaloon ja lähtisimme/pukisin lapsen. Jos siivoamisesta, mahtaisin sanoa nron kolme jälkeen, että nyt lähtee lelut takavarikkoon, ellei siivous maita. Näin viisivuotiaan kanssa.Itse en usko uhkailuun enkä kiristämiseen. Mutta joskus väsyneenä tulee siihen sorruttua. Ja vielä ala-arvoiseen tyyliin: En ikinä enää vie teitä leikkipaikalle, kun ette osaa käyttäytyä. Sanat " ikinä" , " en koskaan" , " ei milloinkaan" ja " aina te" toistuvat. Kylläkin yleensä tajuan heti typeryyteni ja korjaan sen (viimeistään kotona). Joskus vain on niin väsynyt/kurkkuaan myöten täys, että sortuu.Kaksivuotiaaseen uhkailut eivät tehoa. Kolmeen laskemiselle lapsi vain nauraa käkättää, pitää sitä leikkinä. Jos lapsi ei suostu tulemaan sisälle, annan yleensä vaihtoehdon, tuletko vai kannanko. Ellei tule, kannan.

pelikone menee kaappiin. Tai lupaamaani uutta peliä ei tulekkaan. Tämä siis vanhemman kanssa joka on 6v. Nuoremmalle 3v toimii yleensä että jälkiruoka tai muu herkku jää saamatta kun muut herkuttelevat. Kerran kaupungilla lupasin pullat ja mehut, rupesivat riehumaan joten mentiin kahvilaan ja vedin yksin ison pullan kun pojat katsoivat vieressä

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat