Vierailija

Onko ehdotuksia?Mä pitäisin rantalomasta, mutta kelpaa kaupunkikin. Miehelle kelpaa molemmat.Mies tahtoo ulkomaille (Eurooppaan), mielellään jonnekin vähän lämpimämpään kuin Suomi.Toisaalta taas olisi lapsen kannalta hyvä, ettei ole liian kuuma.Äkkilähtönä joudutaan lähtemään kun miehen lomista ei etukäteen tiedä kovin tarkasti.Vielä jos ei olisi liian kalliit matkat niin hyvä. :D

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja ilmastointi toimi, no problem.Mutta tietysti jos ei tykkää lämpimästä, niin sitten jokin muu, esim Saksa tai joku, en osaa suositella.

Niitä Italian kohteita, mutta en muista hintaa. -100¿ taitaa olla se perusale heillä tänä kesänä per matka. Minusta Riccionessa esim. pärjäsi yllättävän halvalla, kun ruoka oli edullista ja kevyitä lounaita saattoi saada hyvinkin muutamalla eurolla. Lisäksi aamiaiset on niin monipuolisia siellä ja halpoja (puolihoito vieläkin kannattavampi, ihania ruokia!) että mitään ei välttämättä aikuisten tarvinnut syödä moniin tunteihin tai ennen alkuiltapäivää. Vaikuttaa kummasti kustannuksiin.

Mielettömän mukavia paikkoja, Italialaisia lapsiperheitä huomattava osa muista matkailijoista. Tosi helppo liikkua rattailla, pieniä leikkipuistoja rannalla, siistin ja turvallisen tuntuista. Riccionessa olen ollut kahteen otteeseen lomalla, tosin silloin ilman lasta mutta nyt kun matkaa suunnitellaan loppukesälle niin ihan ilman muuta valitsemme ko. kohteista toisen.Vielä jos Italiasta tykkäät niin et voi pettyä. Plussina myös mm. lyhyt lento (n. 2,5h), lapsellekin sopiva ruoka, edullinen hintataso, aikuisille kaupunkilomaa ja rantalomaa samassa paketissa. Kivat, siistit hotellit ja ystävälliset paikalliset ja hotellien henkilökunta. Ai niin, lentokenttäkuljetus n. 10 min..

Ilmastosta senverran, että Turkkiin en lähtisi jo senkään takia (en kyllä muutenkaan, ainut paikka johon olen pettynyt täysin, jotenkin uhkaava käytös paikallisilla miehillä ja " huijauksen" tuntu vähän kaikessa) kun on niin kuuma päivisin pienelle, Riccionessa harvemmin hirveä helle. Miellyttävä, vain hieman Suomalaista kesäpäivää kuumempi ilma yleensä.Yritin vähän katella netistä, mut vaikeeta kun on niin paljon mistä valita. :) Roomaan tais vielä saada suht halpoja lentoja. Oiskohan se kiva paikka?

Se on ihan vieressä, Riminin kaupungissa. Ja matkaa tosiaan muutama kilometri, oisko kymmenen? Mitään meteliä ei kuultu kyllä vaikka Riminin kaupungissakin käytiin. Nuo kolme kaupunkia Rimini, Riccione ja Cattolica on ihan vieri vieressä ja kaikki vaikutti potentiaalisilta kohteilta lapsen(kin) kanssa. Rimini suurin, mutta vaikutti kans aika rauhalliselta.Toivottavasti löytys sopivan hintanen matka teille!

Mutta esim Finnmatkojen Alanya + Pacha Bay niminen hotelli on loistava. Siellä pienille katettu allas, eli on varjossa kokoajan. Ja huoneisiin saa ilmastoinnin, tosin Turkissa sähköt katkeilee vähän väliä mutta kyllä huone pysyy viileänä! Suosittelen!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat