Vierailija

Ensimmäistä kanarianlomaa ollaan varaamassa...mikä olis ihanin paikka?

Kommentit (10)

Sateet olivat rankkasateita ja silloin murtui teitäkin sateen ansiosta. 1 - 2 päivää lomastamme paistoi aurinko, joten en suosittele ainakaan joulukuussa sinne menoa. Gran Canarialla sääolosuhteet vaihtelevat tosi paljon aina paikasta riippuen. Nyt jos menisin, niin menisin ehkä Puerto Ricoon, siellä kuulemma " takuuvarma" aurinko aina tai sitten on varmaan joitain uusia paikkoja, jotka hyviä...

Erittäin siistiä, lähellä kaikkea, paljon kivoja ruokapaikkoja, ystävällisiä ihmisiä, ei varkaita, upeita uima-altaita, erityisen kaunis/iso ranta.Yksiäkään lihapullia en syönyt enkä onneksi kuullut Frederikiä. Tämän pelkääjä taitaa olla narussa kuljetettava pässi.Suosittelen erityisesti vähän matkustaneille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka Kanarialla onkin, Palmasissa voi olla jopa 5-6 astetta kylmempi ilma kuin eteläpuolella, vaikka matkaa vain 70km.

Puerto Rico ihan kiva. Mogan on siinä vieressä, mutta kovin pieni paikka kyllä. PÄiväkohteeksi ok, mutta en menisi kyllä viikoksi. Amadores on ihan Puerto Ricon kyljessä, käytännössä Puerto Ricossa.

Ingles taas on ihan turistimesta, se on kyllä sitten jo suurempi kuin Puerto Rico.

Mutta me ei ainakaan nähty mitään suomalaisesiintyjiä siellä kun oltiin viime vuonna. Mitä sitä joku Fredillä pelottelee!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat