Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jos saisitte 2vrk ns omaa aikaa, mitä tekisitte tai mihin menisitte/mitä söisitte? (jos ei maksaisi mitään)

Itse nukkuisin, kävisin kavereiden luona rauhassa, söisin pizzaa, lähtisin sightseeingtourille jollain veneellä saaristossa... vau, vaikka mitä. Niin, ja lapsia on 4.

Kommentit (18)

ellei joitakin ruoka tai joululahja ostoksia lasketa...Mä en kyllä yhtään osaa näin äkkiseltään sanoa mitä tekisin... mutta ehkä menisin jonnekin hyvään ravintolaan (jonne ei oikein lasten kanssa voi mennä) söisin jotain hyvää ruokaa.Kyllä mä varmaan jotain kivaa keksisin... kavereiden kanssa en tiedä pääsiskö minnekään ellei ois oikein ajoissa suunniteltu, koska kaikilla kavereilla on pieniä lapsia.Leffaan... uimaan... jotain... mutta en mitään hirmu erikoista.. nukkuisin pitkään. Minä kun en saa edes siivota koskaan rauhassa ilman muksuja..

Tämä kahden lapsen äiti

- nukkuisi niin paljon kuin nukuttaisi

- kävisi kampaajalla ja kosmetologilla

- shoppaisi itselle vaatteita

- kävisi ystävän kanssa ravintolassa syömässä

- makaisi sohvalla, katsoisi leffan ja söisi jäätelöäSiinäpä se kaksi päivää taitaisi vierähtää. Olispa ihanaa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä siivoaisin ensin koko huushollin ihan rauhassa. Sit lämmittäisin saunan ja olisin vaan sohvalla ja kattoisin telkkaa/jotain elokuvaa. Olisin tietty varannu kaikenlaista herkuteltavaa..Menisin aikaisin nukkumaan ja nukkuisin niin pitkään kuin huvittaisi. Söisin aamupalan rauhassa. Kävisin kaupungilla, kiertelisin kaupoissa, kävisin lounaalla, joisin kahvit...sitten taas kotiin nauttimaan hiljaisuudesta. Tekisin hyvän kasvo- ja jalkahoidon. Jännä juttu muuten, huomaatteko kuinka pieniä asioita meikäläiset oikeastaan kaipaakaan?!?! Ja ihan helposti toteutettavia...pistää miettimään, miksei näitä tule toteutettua...

niin lentäisin aamukoneella Lontooseen, kävisin kaupoissa ja illalla teatterissa. Seuraavana päivänä kiertäisin museoita ja iltakoneella takaisin.

paikassa. Ostaisin kotiin jotain herkkuja ja makaisin sohvalla niitä katsellen.Jossain vaiheessa piristyisin ja järjestelisin kuvat (digikuvat teetettäväksi) melkein valmiiksi, mutten saisi sitä kuitenkaan loppuun. Sitten taas nukkuisin.

(tosin päivät töissä) koko viikon, ja näköjään istun koneella surfaamassa ja vähät välitän tyhjennystä odottavasta tiskikoneesta ja lasten huoneiden kaaoksesta. Työvaatteet viskasin vaan sohvalle ja kaupassa en jaksanut käydä kun kaapissa kuitenkin on nuudelikeittoa vielä huomisillaksi. Ihanaa olla vähän aikaa kuin renttu opiskelija sotkuisessa läävässään.Loppuviikosta kun miehen ja lasten kotiin paluu lähestyy, aion kyllä siivota ja silittää ettei pimeä puoleni paljastu heille :-)

ja sitten sekin saisi lähteä, eli olisin ihan YKSIN kotona.Tekisin puutarhatöitä, siivoaisin sellasia rästihommia, järjestelisin valokuvat, löhöisin sohvalla ja söisin kilon suklaata :)

- tekisin pikasiivouksen max 1 tunti

- kävisin ostamassa itselleni vaatteita

- kävisin yksin syömässä jossakin ravintolassa

- kutsuisin ystäviä kylään saunomaan ja viettämään iltaa

- heräilisin hitaasti ja myöhään

- lukisin sängyssä, lukisin aamiaisella teetä ja ruisleipää

- istuisin sohvalla, löhöilisin nostelisin jalkoja kohti kattoa

- hakisin leffan söisin suklaata, tilaisin pizzaa ja joisin cokista

Vierailija:

Lainaus:


Ostaisin kotiin jotain herkkuja ja makaisin sohvalla niitä katsellen.
Ja kun kerran mikään ei maksaisi mitään. Kävisin varmaankin elokuvissa ja nukkuisin hotellissa yön...Käyn ystävien kanssa ostoksilla ja kahvilla,tai vietän äitini kanssa aikaa :)Jos nyt saisin ap:n sanoman ajan käyttöön niin kävisin Italiassa syömässä pizzan!


Nyt voisin haluta vaiks 2 päiväks Ruotsiin shoppailemaan systerin kans. Tai sitten vaikka möksälle lukemaan kirjoja ja tekemään puutarhajuttuja ja uimaan, ihan rauhassa yksinään.Vierailija:

Lainaus:


jos saisitte 2vrk ns omaa aikaa, mitä tekisitte tai mihin menisitte/mitä söisitte? (jos ei maksaisi mitään)

Itse nukkuisin, kävisin kavereiden luona rauhassa, söisin pizzaa, lähtisin sightseeingtourille jollain veneellä saaristossa... vau, vaikka mitä. Niin, ja lapsia on 4.
aamulla siivoisin koko kämpän, jotta ei sotku häiritsisi loikoiluani=)

Sitten kaupungille shoppaileen vaatteita(+kampaaja+kasvohoito). sekä kaverin kanssa syömässä jossain. Illemmalla jumppa ja sitten lämmittäisin saunan ja sen jälkeen söisin herkkuja telkun ääressä. Nukkusin seuraavana aamuna pitkään, kävisin aamupäivälenkillä+suihkussa, iltapäivällä näkisin kavereita (ilman heidänkin lapsia=)) ja illalla kattelisin jonku hyvän leffan ja herkuttelisin tilauspizzalla.

Ulkomaille en lähtisi, ku pitemmät reissut tuppaa aina väsyttämään=)Mutta tärkeinä olisi saada nukkua!

Kävisin ostoksilla, sovittaisin vaatteita rauhassa, sopisin treffit jonkun kaverin kanssa kahvilaan. Vuokraisin leffan illaksi, söisin pizzaa, karkkeja, juustonaksuja, joisin pari siideriä. Seuraavana päivänä menisin kampaajalle ja kasvohoitoon. Kävisin jossain kivassa etnisessä ravintolassa syömässä.

Aamu lähtisi käyntiin kuntosalilla, sitten lounaalle ja shoppailemaan. Istuskelisin katukahvilassa ja tiirailisin ihmisiä kesässä. Päivän jälkeen ystävän/ystävien kanssa kasvohoitoihin ja saunomaan ja nautiskelemaan viiniä ja höpisemään! Illan päätteeksi nukkumaan PITKÄT KATKEAMATTOMAT YÖUNET N. 9-10h. T. Kolmen lapsen äiti

että pääsisin Valamon luostariin hiljaisuuden retriittiin. Toistaiseksi on tyydyttävä siihen, että pääsee töihin, sielläkin on suht rauhallista.Viiden äiti

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat