Vierailija

Esikoisella on pian syntymäpäivät. Ilmoitin, ettei mitään juhlia pidetä, koska juuri juhlimme toisen lapsen ristiäisiä. Sanoin, että kahvit kyllä keitän, jos tulevat käymään.Anoppi ilmoitti, ettei sitten kyllä lapsikaan mitään lahjaa saa, jos ei juhlia pidetä.Mitäs tästä pitäisi ajatella?

Sivut

Kommentit (45)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kestää puoli tuntia hakea tarpeet kaupasta, sitten lohkot jäätelöt vatiin, keksit kulhoihin, kahvit tippumaan, teet mehun. Käsket vaikka miehen kattaa pöydän ja puhaltaa ilmapallot. Siinä se. Kutsu lapsen isovanhemmat ja ehkä serkut?

Anoppisi yritti varmaan kommentillaan herättää sinut, että ettehän te voi olla pitämättä lapsen synttäreitä !!!!!Varsinkin jos 3v:nne on juuri saanut pikkuveljen tai -siskon, niin hän olisi kyllä oman specialhetkensä ansainnut ja synttärijuhla on mitä parhain siihen!Kyse ei voi olla rahasta eikä ajasta. Pienen lapsen synttärijuhla ei paljon maksa, eikä vaadi suuria järjestelyä, mutta paljon antaa! Kuvat muistojen laatikkoon.

siis muutenkin on " sokki" esikoiselle, ettei hän olekaan enää ainokainen ja sit jää vielä synttäreittä! Rangaistukselta tuo minusta kuullostaa.

Synttäreitten ideahan on koota kaikki läheiset ystävät ja sukulaiset juhlistamaan päivänsankarin syntymää ja osoittamaan juhlimalla miten tärkeänä he pitävät sitä että juuri tämä kyseinen päivänsankari on olemassa.Syntymäpäivä on ihmisen elämässä ainut päivä, jolloin tosiaan juhlitaan juuri sitä ihmistä. Ristiäisissä juhlitaan seurakuntaan liittymistä, nimipäivillä nimeä, rippijuhlissa ripillepääsyä jne.Minusta on törkeää ohittaa oman lapsen syntymäpäivä, sillä sen pitäisi olla lapsen elämän tärkein juhla!Miksi ihmeessä ette voi juhlistaa lapsenne syntymäpäivää kunnolla? Mikä siinä on niin vaikeaa? Pakko kapinoida jotain vastaan ja ajattelitte että lasten synttärit on hyvä kohde? Ette sitten varmaan ole itsekään lapsena juhlineet, ettekä varsinkaan pidä koskaan esim 30v. tai 50v. päiviä?

vieläkään ei ole vastannut, et MIKSI ei voi pitää lapselleen synttäreitä! Turha valittaa ettei jaksa tai ei ole rahaa!!! Torstaina tulee lapsilisä, maksa siitä

Puhallat ilmapalloja, heittelet serpentiiniä, ostat lapsen lempihahmolla koristeltuja servettejä ja kutsut lähisukulaiset juhliin. Esikoinen tarvitsee sen oman hetkensä parrasvaloissa, mutta ei sen tarvii mitään suurellista olla.

2-vuotias odotti pitkän aikaa omia synttäreitään eikä olisi synttäreitten ohittaminen mennyt ohi. Ainahan jostakin kuulee synttäreistä ja sitten lapsi kysyy että koska minulla on synttärit? Vastaako ap siihen sitten että etkö muista kun sunnuntaina syötiin keksit aamupalalla, siinä oli sinun juhlat.Oikeasti, mikään tekosyy ei hyvitä tuota. Ihan sama osaako lapsi pyytää synttäreitä vai ei, tuo on väärin. Ei rikoksiakaan saa tehdä vaikka tietää ettei jäisi kiinni! Miten opetat lapsen arvostamaan toisten juhlia, jos ohitat hänen tärkeimmät päivänsä tuolla tavalla? Ja miten ihmeessä jaksat järjestää ristiäiset jos kerran rahat ja jaksaminen ovat tiukilla? Ristiäiset voi viettää nopeasti kirkolla, ja panostaa sitten siihen esikoisen tärkeään juhlaan. Tai mikset yhdistä näitä juhlia? Pääsisit kaikkein helpoimmalla sillä tavalla!

Tai omien synttäreiden puutteesta. Jos kaksi, niin vielä vähemmän. Jos neljä, voi olla vähän jo ajatusta asiasta. MUTTA ei yhdet synttärittömyydet mitään sisarkateutta aiheuta. Ymmärrän hyvin, ellei jaksa synttäreitä järjestää.

Vierailija:

Lainaus:


2-vuotias odotti pitkän aikaa omia synttäreitään eikä olisi synttäreitten ohittaminen mennyt ohi. Ainahan jostakin kuulee synttäreistä ja sitten lapsi kysyy että koska minulla on synttärit? Vastaako ap siihen sitten että etkö muista kun sunnuntaina syötiin keksit aamupalalla, siinä oli sinun juhlat.
Ostat kaupasta valmiina jos et itse osaa leipoa. Ei lapsi ajattele, miten hienot ja kalliit tarjoilut synttäreillä on, pääasia on, että juhlat järjestetään.Minulla ei tulisi mieleenkään tilata lapsen synttäreille mistään leipomosta kakkuja. :O

Pitäkää edes jotkut juhlat esikoiselle. Lapsille synttärit on paljon suurempi juhla kuin ristiäiset. Tärkeitä syntymäpäiviä on elämässä ehkä vain 10.

Tosin täytyy sano, että sen verran juhlittiin, että kummisedälle ja tädille tarjottiin kakkukahvit kunnes täytin 7 ja olin jo liian vanha juhlimaan synttäreitä. Minulla kun ei ole kauheasti kokemusta synttäreistä niin en tajua miksi niitä täytyy viettää.

37

HeiAnopin pitäisi kyllä muistaa lapsenlastaan, mutta kyllä esikoisen pitäisi saada synttärit, edes jonkinlaiset. Ne ovat tuossa iässä aika tärkeä juttu.Jos et tykkää leipoa ja järjestää kaksia juhlia lyhyen ajan sisällä, niin pyydä anopilta että hän järjestäisi ne. Olisi varmasti mummistakin kiva osallistua lapsenlapsensa juhlaan. Ainakin oma äitini on innolla leipomassa kakkua lapseni juhliin.

Uudelle vauvalle pidetään juhlat ja vanhempi lapsi jää ilman synttäreitä. Ei ne synttärin järjestely niin paljon maksa etteikö varaa olisi pieniä kemuja järjestää.

Mieti nyt vähän itsekkin...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat