Vierailija

Muutamana iltana nukkumaanmennessä on pelännyt krokotiileja, leijonia, mörköjä ja tonttuja, äsken ihan itki nukkumaanmenoa (mitä ei sitten vauva-aikojen ole tehnyt), kun pelkäsi, että " joku vaarallinen tulee hakemaan" .

Selitin, ettei mörköjä ja tonttuja ole olemassakaan (se niistä joulutontuista), ja krokot ja leijonat asuvat kaukana etelän maissa, etteivät jaksa tänne asti kävellä, mutta eihän noin pieni ymmärrä etelänmaita ja sellaisia.

Vähän aikaa istuin tytön sängyn vieressä ja jätin huoneen oven auki lähtiessäni, sieltä välillä varmistelee, että pääseekö käärmeet tai sisiliskot ovien alta meille.

Miten tämän pelkokauden saisi menemään nätisti ilman traumoja ohi?

Kommentit (5)

sitä hoetaan kokoajan ja kai noi vahvat sanat, joita ei saa muille sanoa (häivy ja mäntti) tuo jonkun voiman tunteen, koska möröt ei enää pelota ollenkaan :)T: 2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Opeta vaikka mörön ja tontun karkoitusloitsu tai laulu, joka " varmasti tehoaa joka kerta" , koska ne pelkää lastasi ja laulua enemmän kun lapsesi niitä, tms.

Meillä on auttaneet myös ihan kunnon valot. Kunnon kirkas yövalo. Ja kaikki kuviolliset verhot pois, niistä kun lapsi sai kehiteltyä kunnon mörköjä. Nykyään yövalona on kukkaköynnösvalo (vähän niin kuin jouluvalot). Itsekin nukuin pienenä mielellään ovi auki käytävään ja käytävässä valot. Ja yhdeksänvuotiaaksi asti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat