Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei onko muita joiden kuusivuotiailla on uhma ? sitähän ei kaikille kai tulekaan...

Meidän 6.v välillä karjuu kun leijona jos jokin asia ei mene niinkuin huvittaa ja välillä karjuu ihan vaan ilosta (vaikka kaupassa , tavallisella päivittäisellä ostosreissulla . )

Kotona kiroilee ja potkii ja heittelee tavaroita ihan vaan huvikseen välillä.

Toisaalta sitten usein käpertyy syliin ja halaa ja pussaa ja keskustelee rauhallisesti asioista , värittää ja askartelee.Aloittaa eskarin syksyllä.

Kommentit (7)

Lapseni tosin täyttää pian 7-vuotta. Kauhea uhma ollut päällä viimeiset kuukaudet. Päiväkodissa kehuvat ryhmän rauhallisemmaksi pojaksi. Huh, mutta ei tosiaankaan ole sitä ollut kotona. Leijonan ääniä kuuluu taatusti naapureille saakka. Lyömistäkin on tullut. Mummo oli jo huolissaan ja sanoi, että onko tuo normaalia. Sen mielestä pitäisi kuulema kysyä neuvolasta;) Onneksi olen lukenut ja kuullut muilta, että tälläistä menoa voi tulla tässä vaiheessa. Voimia muille uhmakkaiden vanhemmille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kiltti poika, mutta kotona oli kamalaa kiukuttelua ja huutamista ja meuhtomista. Mietin että reagoi jotenkin siihen eskariin ja kasvamiseen ja vanhenemiseen. Saa nähdä miten nyt menee kun alka eka luokka.

Mietittiin mitä voisi olla kun lapsellamme ei ollut juurikaan minkäänlaista uhmaa pienenä.

Eskarin tuota käyttäytymistä kesti ja kaikki muuttui taas normaaliksi kun ekalle meni.Miehen kanssa ajateltiin,että voisko olla syynä kun lapsi on pieni mutta haluaisi tai ajattelee,että pitäisi olla " iso" kun on eskarissa ja kouluun ollaan menossa.Nyt kuitenkin vuoden ollut taas oma rauhallinen itsensä.Hyvää eskari vuotta teille!

Se poika ei ole paljon muutenkaan näyttänyt minkäänlaisia tunnekuohuja on aina ollut oma flekmaattinen itsensä ( väillä kadehdin ,mutta sittenkin mietin onko sillä kaikki OK ?)AP

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat