Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Pohdin, kun kasvoista haluaisin yhden poistaa, että uskaltaisiko mennä julkiselle vai pitäisikö mennä yksityiselle, jotta tulisi siistimpi arpi.

Kommentit (11)

Riippuu ehkä eniten omasta kudostyypistäsi, millaiset arvet jäävät. Ei se riipu siitä, työskenteleekö lääkäri sinua leikkoessaan julkisella vai yksityisellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä sitten täällä vielä mietit jos et uskalla edes mennä sinne julkiselle!Itseltäni on leikattu luomia JULKISELLA PUOLELLA, eikä niistä ole jäänyt muuta kuin pienet vaaleat arvet.

terveyskeskuksessa, julkisella siis. Jalkapöydän päältä yksi ja varvasvälistä toinen, samalla kertaa. Varvasväli ei ehtinyt puutua, mutta eihän tuo kauaa kirpaise. Jalkapöydän päällä oleva haava aukesi samana iltana, kun tikit oli poistettu, sängyssä kylkeä kääntäessä. Sitten menikin kolmisen kuukautta, että haava umpeutui itsestään. Kesä meni varoessa, ettei siihen pääse likaa tms.

Ihan siistit arvet työnlaadun huomioonottaen. En todellakaan mene kasvoista luomia poistattamaan terveyskeskukseen...

pienet arvet jäi, mutta ei haittaa kun ei ole kovin näkyvällä paikalla ja arpeudunkin helposti, niin ei ole pelkästään lääkärin vika. Voithan etukäteen nätisti pyytää keskustella tästä arpiasiasta, lääkäri varmasti ymmärtää ettet halua muuttua scarfaceksi

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat